Veckans erbjudande! | .... vid köp av denna cykel | Erbjudandet tar slut om
Redo för vintern? | Just nu har du chansen att spara upp till 25% på utvalda produkter | Se alla våra vintererbjudanden >>

Victesse Strada HM Fotbroms 2018 Lågt Insteg

Förstora

Victesse Strada HM Fotbroms 2018 Lågt Insteg

50305
Strada från Victesse 2018-års modell med fotbroms och lågt insteg är en lysnade elcykel. Elcykeln kommer utrustad och levererad med en kraftfull elmotor som sitter placerad i mitten. Motorsystemet från Bafang kommer assis ...
Bli redo för vintern!

Spana in vårt vintersortiment, nu kan du nämligen få upp till 25% rabatt på utvalda tillbehör. Se alla erbjudanden här >>

Spara 50% på korg och adapter

Du får nu 50% rabatt på denna korg och tillhörande adapter när du köper den här elcykeln. Rabatten kommer automatiskt läggas till i din kundvagn!

Storlek och kroppslängd
Klicka här för mer info om ramstorlek.
Stäng fönstret
Färg
Batteri

* Obligatoriska fält

Ord. pris: 26999,-
Pris 16699,-
Rabatt: 10300,-
Förv. lev. tid: Ring oss för leveranstid
Fraktkostnad: GRATIS
Stäng fönster
Vintererbjudande Spara 10300,- Normalt pris 26999,- Rabatterat pris 16699,- Fri frakt! Spara 10300,-
Läs mer om batterivalen för den här elcykeln

Räckvidd: Hur långt kan du köra på ett fulladdat batteri?

Under din cykeltur kan du välja mellan flera olika assistansnivåer. Om du bara vill ha lite assistans från motorn, så passar nivå 1 utmärkt. Vill du ha riktigt mycket assistans från motorn, då passar nivå 5 bäst. Denna tabell visar ett urval av antal kilometer du kan köra på en full laddning: det finns flera omständigheter som påverkar hur långt du kan köra (vind, totalvikt, etc.). Du kan läsa mer här om vad som är viktigt att tänka på, när du vill ta dig så långt som möjligt på ett fulladdat batteri.

×
×

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30 dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Gratis personlig rådgivning

Vi vill hjälpa dig

Vi finns tillgängliga på telefon och chatt alla vardagar mellan 09.00 - 18.00 för att hjälpa dig med alla möjliga frågor. Dessutom är våra cykelexperter tillgängliga för personlig rådgivning i våra butik och testcentrum som ligger i både Stockholm och Malmö.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur med din nya cykel.

×

Andrapris i Elcykeltest 2018

Denna cykel kom på andraplats i kategorin med Centermotor i Elcykeltest 2018! Klicka här nedan för att boka en provtur eller ring en av våra elcykel experter för personlig rådgivning!

Boka en provtur Ring 08-446 80 204

ExtraEnergy Elcykel Test: "VERY GOOD"

Denna elcykel har mottagit utmärkelsen "VERY GOOD" i ExtraEnergy Test 2018 i kategorin Comfort-Classic.

Läs för mer information
×
ExtraEnergy Elcykel Test: "VERY GOOD"

ExtraEnergy Elcykel Test: ExtraEnergy Elcykel Test är ett självständigt europeiskt test för elcyklar som har funnits sedan 1992. Denna cykel är utvald i 2 olika tester i ExtraEnergy-testet: det tekniska och det ergonomiska testet. Baserat på resultaten från båda testen har denna cykel tilldelats "VERY GOOD" i kategorin Comfort - Classic.

×
Full beskrivning

Strada från Victesse 2018-års modell med fotbroms och lågt insteg är en lysnade elcykel. Elcykeln kommer utrustad och levererad med en kraftfull elmotor som sitter placerad i mitten. Motorsystemet från Bafang kommer assistera dig upp till 25 km/h och har fem olika assistans nivåer. Genom den användarvänliga displayen placerad på styret kan du själva bestämma hur mycket stöd och hjälp som du vill ha. Strada kommer utrustad med sju stycken växlar, perfekt för stadens alla vägar och backar.

Komfort och säkerhet

Strada från Victesse har stora däck för komfort på ojämna vägar. Däcken kompletteras med en Selle Royal sadel för utmärkt komfort. Fastmonterad belysning ger dig utmärkt sikt under mörkerhalvåret. Den främre lampan drivs av elcykelns motor, och den bakre lampan är batteridriven. Elcykeln kommer utrustad med ett godkänt Axa lås, men det finns möjlighet att köpa till ett kättinglås för ännu bättre skydd mot stöld. Försedd med både V-broms och fotbroms kommer du garanterat få en kraftig inbromsning varje gång.

Viktiga specifikationer

  • Ram i aluminium
  • 7 invändiga växlar
  • Kraftfull centrerad motor från Bafang med 5 effektlägen
  • Lågt Insteg
  • Godkänt lås
  • Bekväma kvalitets komponenter
  • Fotbroms och V-broms
Specifikationer
Allmänt
Artikelnummer CF-STRADN7HMD49RT-STRADN7HMD57RT
Märke Victesse
Typ av ram Lågt insteg
Serie Strada
År 2018
Hjulstorlek 28 tum
Typ av cykel Elcyklar
Manual (extra) Download
Elsystem & Teknik
Motorsystem
Vilket motorsystem elcykeln har
Bafang
Placering av motorn
Placeringen av motorn bestämmer känslan av stödet. En främre motor "drar" cykeln framåt, medans en bakre motor "skjuter" cykeln framåt och en centrerad motor ger ökad pedalkraft.
Mitten
Motoreffekt (Nm)
Styrkan på motorn uttryckt i Newtonmeter. Ju fler Nm, desto starkare motor på cykeln, vilket kan vara till hjälp i kuperade terränger eller under tung belastning.
80 Nm
Motorns ljudnivå
En helt tyst motor kan du knappt höra, medans en nästan tyst motor kan höras lite i omgivningar med låg ljudnivå.
Låg ljudnivå
Maxhastighet 25 km/h
Typ av sensor(er)
Ju fler sensorer motorsystemet har, desto bättre blir körupplevelsen och stödet från motorn blir mer naturligt.
Rotation, kraft och acceleration
Genomsnitt batteri räckvidd 75 km
Räckvidd
Den maximala räckvidden enligt tillverkaren under bästa möjliga förhållanden.
180 km
Walk assist
En cykel kan vara tung att dra med sig när man går. Med Walk Assist funktionen hjälper motorn till att rulla cykeln, upp till 6km/h.
Ja
Batteri
Batterikapacitet 374
Avtagbart batteri Ja
Batteriplacering Bakre pakethållare
Batterityp Lithium-ion
Batterialternativ Ja
Uppladdning i cykeln Ja
Display & funktioner
Displaytyp
Sök på displaytyp här
Deluxe/LCD
Display Position Center
Antal assistans nivåer 5
Växlar & Bromsar
Antal växlar 7
Typ av växel
Utvändiga växlar ger bättre kraftöverföring men kräver underhållning. Invändiga växlar kräver i stort sett inget underhåll, men ger inte lika bra kraftöverföring.
Invändigt
Typ av bromsar Fotbroms, V-bromsar
Typ av nav Shimano Nexus 7
Växelreglage Shimano Nexus 7
Remdriven/Kedjedriven Kedja
Komfort
Körposition Lätt framåtböjd
Ram material Aluminium
Dämpad framgaffel Ja
Dämpad sadelstolpe Ja
Justerbart styre Ja, med verktyg
Anti-punkterings däck Ja
Däck CST Metropolitan
Sadel Selle Royal
Stödben Enkelt stödben
Pakethållare
Praktiskt för bagage eller barnstol. OBS! Till EasyFit barnstolar krävs en EasyFit adapter.
Ja
Inklusive pedaler
Om denna cykel levereras med pedaler eller om du behöver lägga till det själv?
Ja
Plats för barnstol
Möjlighet att montera en barnstol på cykeln
Ja både fram och bak
Vikt
Vikt (kg) 28,4
Vikt utan batteri (kg) 25,8
Skydd
Typ av cykellås
Med ett ringlås kan du låsa fast bakhjulet. Se nedan för förslag på andra typer av lås.
Abus Shield ringlås med möjlighet för kedja
Försäkringsgodkänd
Ett godkänt lås är ofta ett krav från försäkringsbolagen
Ja
Belysning Fram via motor, bak batteri
Garanti
Garanti på motor 2 år
Garanti på batteri 2 år
Garanti på display 2 år
Garanti på ram 7 år
Garanti på framgaffel 2 år
Garanti på delar 2 år
Toon minder
Shimano Nexus 7

Detta är Shimano's mest populära invändiga växelsystem, och med goda skäl. De 7 växlarna ger otrolig mångsidighet och försäkrar en lätt och mjuk växling, varje gång. Du hittar Shimano Nexus 7 växelgrupp på stadscyklar, klassiska cyklar, barncyklar och flera elcyklar. Shimano Nexus 7 är mycket enkel att underhålla och extremt tåliga, vilket gör dem idealiska för intensiv användning.

Försäkringsgodkänt!

Detta innebär att cykellåset är godkänt av SSF, Svenska Stöldskyddsföreningen. Ett lås som är speciellt svårt att bryta upp och täcker dig via försäkring vid eventuell stöld. Dubbelkolla med ditt försäkringsbolag om du är osäker på vilka cykellås dem har godkänt, du kan också kolla på SSF's hemsida för en lista av godkända cykellås i landet.

Vad avgör räckvidden?

Räckvidden, eller hur långt elcykeln kan köra på en enda uppladdning, avgörs av flera olika faktorer. De två viktigaste faktorerna är din position på cykeln, alltså hur mycket du ligger över styret, och sen din vikt. Dessutom bestäms det också genom mindre faktorer såsom temperatur, friktion, om du kör med många intervaller eller oavbrutna sträckor och sen självklart, hur mycket du trampar. Precis som med alla batterier så minskar styrkan efter en längre tid. Därför är det viktigt att du hanterar och sköter ditt batteri ordentligt samt följer tillverkarens rekommendationer och anvisningar för att uppnå längsta möjliga livslängd på ditt batteri.

Hand- och fotbroms

Denna modell har både hand- och fotbroms och ger dig de bästa möjligheterna för bromsning. I Sverige är det lag på att ha broms på din cykel, det rekommenderas också att ha både en frambroms och en bakbroms för bästa säkerhet. Kombinationen av hand- och fotbroms på cykeln är vanligast på vardagscyklar.

Produktomdömen (4 omdömen)
Duger bra för jobbpendling.
Omdöme från Frida (Skrevs den 2017-12-05)
Prestanda
Design
Kvalitet
Duger bra för jobbpendling. Går snabbt att åka på och känns bekväm och funkar bra i regn också.
Behövs i fler färger
Omdöme från Sandra F (Skrevs den 2017-11-22)
Prestanda
Design
Kvalitet
Förstår inte Clara ovan tycker kvalitén på cykeln är jättebra och har inte haft några problem varken med motorn eller cykeln så borde ha högre betyg. i alla fall vill jag klaga lite på att cykeln är lite för tråkig i färgerna tycker Brinckers borde satsa på någon mer färglad modell i framtiden
behövs ingen fotbroms
Omdöme från Clara Havstrand (Skrevs den 2017-11-21)
Kvalitet
Prestanda
Design
Bra med fotbroms men inte så nödvändig som man trorjag köpte med fotbroms men märker att jag föredrar att använda handbromsen nu för tiden ändå. Har fungerat perfekt motorn går jättebra och snabb och snygg ändå!
Gillar mycket
Omdöme från Annika Eriksson (Skrevs den 2017-10-30)
Prestanda
Design
Kvalitet
Trött på bilköer så köpte elcykel, fast det är kallt så har jag ändå använt cykeln nästan varje dag förutom när det regnat för mycket, kommer fram tidigare och mår bättre!
Ord. pris: 26999,-
Pris 16699,-
Rabatt: 10300,-
Förv. lev. tid: Ring oss för leveranstid
Fraktkostnad: GRATIS

Passende accessoires bij Victesse Strada HM Fotbroms 2018 Lågt Insteg

Stäng fönster

Hitta alternativa produkter

Här kan du snabbt och enkelt hitta ett passande alternativ! Välj vilka funktioner som är viktiga för dig så kommer du direkt till en översikt med alternativ!

  • Din längd (cm)
  • Önskad leveranstid
Stäng fönster

Victesse Strada HM Fotbroms 2018 Lågt Insteg

Denna produkt är tyvärr slut i vårat webblager, men den finns kvar i en av våra butiker:

Paketerbjudande
Victesse Strada HM Fotbroms 2018 Lågt Insteg

Victesse Strada HM Fotbroms 2018 Lågt Insteg

17417,-
Du sparar: 10300,-