Stänkskärmar

(3) 3 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Stänkskärmar

Stänskärma

Stänkskärm är oftast fastmonterade på cykel och finns där för att förhindra att smuts och vatten ska hamna på dina kläder. De sitter som skydd på hjulen för att ta emot all smuts och vatten som drivs upp av hjulet när du cyklar.

Många cyklar har stänkskärmar monterade när du köper en cykel men vissa modeller har inte det. Det handlar oftast om racercyklar och mountainbike mountainbike där stänkskärmar anses ge sämre prestanda och du får inte ut allt av cykeln.
Men det finns stänkskärmar som är gjorda för att dessa cyklar så att du kan vara ute på landvägar eller skogen och inte vara helt smutsig på grund av att det var blöt, regnigt och smutsigt. Dessa är oftast gjorda av plast för att det ska vara så smidigt och inte ta upp någon vikt. Det kan också vara så att du inte gillar dina stänkskärmar eller att de har gått sönder, Det kan då vara bra att köpa nya och det hittar du såklart hos oss på HelloRider

Att inte ha stänkskärmar gör att inte bara du blir smutsig och blöt utan dina medtrafikanter blir också det då. Stänkskärmarna förhindrar att det inte stänker åt alla håll och vinklar. Det kommer inte att påverka din cykling att ha stänkskärmar monterade på din cykel om du inte är proffscyklist och hagar sekunder.

Vi på HelloRider har många olika modeller av stänkskärmar. De kommer i både aluminium och plast och de finns i olika storlekar för att passa just din cykel, cykelmodell och din personliga stil. En fördel är att stänkskärmar billiga så du behöver inte lägga mycket pengar på att hålla smutsen och vattnet borta från kläderna. Fästena på stänkskärmen är olika men det är smidigt och enkelt att fästa på dem på cykeln.

Känner du sig osäker på att köpa stänkskärmar online eller att du inte vet vilken modell du ska ha så kan du kontakta vår kundtjänst via telefon, mail eller chatt. De hjälper dig gärna med alla dina frågor och funderingar du kan ha gällande din cykel.

Vi har även andra cykeltillbehör för din cykel som kommer att underlätta för dig. Du kan hitta dem här på cykeltillbehör.