Stänkskärmar

(15) 15 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Stänkskärmar

Stänskärma

Stänkskärm är oftast fastmonterade på cykel och finns där för att förhindra att smuts och vatten ska hamna på dina kläder. De sitter som skydd på hjulen för att ta emot all smuts och vatten som drivs upp av hjulet när du cyklar.

Många cyklar har stänkskärmar monterade när du köper en cykel men vissa modeller har inte det. Det handlar oftast om racercyklar och mountainbike mountainbike där stänkskärmar anses ge sämre prestanda och du får inte ut allt av cykeln.
Men det finns stänkskärmar som är gjorda för att dessa cyklar så att du kan vara ute på landvägar eller skogen och inte vara helt smutsig på grund av att det var blöt, regnigt och smutsigt. Dessa är oftast gjorda av plast för att det ska vara så smidigt och inte ta upp någon vikt. Det kan också vara så att du inte gillar dina stänkskärmar eller att de har gått sönder, Det kan då vara bra att köpa nya och det hittar du såklart hos oss på HelloRider

Att inte ha stänkskärmar gör att inte bara du blir smutsig och blöt utan dina medtrafikanter blir också det då. Stänkskärmarna förhindrar att det inte stänker åt alla håll och vinklar. Det kommer inte att påverka din cykling att ha stänkskärmar monterade på din cykel om du inte är proffscyklist och hagar sekunder.

Vi på HelloRider har många olika modeller av stänkskärmar. De kommer i både aluminium och plast och de finns i olika storlekar för att passa just din cykel, cykelmodell och din personliga stil. En fördel är att stänkskärmar billiga så du behöver inte lägga mycket pengar på att hålla smutsen och vattnet borta från kläderna. Fästena på stänkskärmen är olika men det är smidigt och enkelt att fästa på dem på cykeln.

Känner du sig osäker på att köpa stänkskärmar online eller att du inte vet vilken modell du ska ha så kan du kontakta vår kundtjänst via telefon, mail eller chatt. De hjälper dig gärna med alla dina frågor och funderingar du kan ha gällande din cykel.

Vi har även andra cykeltillbehör för din cykel som kommer att underlätta för dig. Du kan hitta dem här på cykeltillbehör.