Cykellås

(9) 9 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Cykellås

Cykellås

Cykellås är ett lås som du sätter på cykeln för att det ska bli svårare för tjuvar att ta din cykel. Tillfället gör tjuven sägs det och har du en olåst cykel så är det lättare att ta den. Att införskaffa ett lås gör inte bara att du förhoppningsvis har din cykel kvar utan om den skulle bli stulen och du har ett godkänt lås så kan det eventuellt gå på hemförsäkringen.

Det finns många olika lås och olika sätt du ska låsa fast cykeln på. Du ska försöka att inte låsa fast cykeln i lösa delar, till exempel att låsa fast cykeln bara i bakhjulet eller i framhjulet. Det kan ibland göra att tjuven skruvar loss hjulet som cykellåset sitter i och tar resten av cykeln.

Om du har svårt att välja cykellås kan du tänka så här:

Priset- Det du betalar för ett cykellås är oftast den kvalité som du kommer att få. Om du har en cykel som kostar mycket pengar eller om den är betyder mycket för dig så är det bra att investera i ett lite dyrare lås. Det är inte alltid så att dyrast är bäst men de är oftast bättre och svårare att bryta upp.

Typ- Vilken typ av lås är upp till dig. Att ha ett cykellås som är kabel- eller kedjelås är lätta att vira runt ramen eller sadeln men också stoppa i väskan. Bygellås anses vara mer säkrare men är lite svårare att fästa någonstans medan du cyklar. Vissa cyklar har dock gjort fäste i ramen som du kan fästa låset i under cykelturen.
Finns det inte något cykelställ kan det vara svårare att fästa bygellåset i något annat som en lyktstolpe eller liknande. Då kan det vara bra med ett kedje- eller kabellås.

Vi har många olika cykellås för just dina behov. Vissa cykellås har blivit godkända av SSF som står för Svenska Stöldskyddsföreningen. För att veta vilka cykellås som har de blivit godkända av SSF finns det ett märke och det står att det är Försäkringsgodkänt. Ett cykellås som är godkänt innebär att det är svårt att bryta upp och täcker försäkring vid eventuellt en stöld. Ett lås som har blivit godkänt är vårt Abus cykellås Abus Varedo Bygellås.