Cykellampor

(9) 9 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Belysning

Cykellampa

Att använda cykellampor och bekysning är bra inte bara för att du ska se vägen utan också så att andra trafikanter ska se dig. När det är mörkt ute så finns det en lag om cykellampor som är bra att veta när du utrustar din cykel med belysning.

• På en cykellampa bak så ska det vara en lampa som har rött sken och ska kunna ses upp emot 300 meter.

• På en cykellampa fram så ska det vara lampa som har ljusskenet vitt eller gult och kan ses upp emot 300 meter

• Det ska vara röd reflex bak på cykeln

• Det ska vara vitt reflex framtill

• Det ska vara vitt eller orangegul reflex till sidorna

Sen finns det också olika typer av belysning och det är upp till dig vad du föredrar. Förr var det mer vanligt med glödlampa men nu används nästan enbart LED-lampor. De har oftast bättre batteritid och ljusstyrka. Vilken typ av belysning som ska användas beror för vilket avseende som den ska användas. Är du ute på landsvägar eller vägar där det inte är upplyst är det bra att använda en cykellampa som lyser upp vägen och där mötande trafikanter också ser dig. Du får dock inte blända någon när du har en starkare cykellampa. Har du en starkare belysning så rikta dem mer nedåt så att du inte bländar andra trafikanter i ögonen. Sen finns det också de cykellampor som inte lyser upp i samma utsträckning men där trafikanter ser dig och denna typ av lampa är bra när du cyklar i områden där det finns gatubelysning som lyser upp.

Ska du ut i skogen för att köra på stigar så är det bra att ha en rejäl lampa som lyser upp stigen ordentligt och då kan det också vara bra att ha en pannlampa. Vår cykellampa Belysning X-Power 400 är bra för den kan du fästa både på styret men också på hjälmen eller så kan du ha två en på styret och på hjälmen för bästa resultat.

Vi har belysning för alla tillfällen, var sig du behöver cykellampa för att se eller om det är för att synas . Alla våra cykellampor är LED-lampor och drivs av batteri som är lätta att montera på och ta av.