Cykelkorgar

(9) 9 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Cykelkorg

En cykelkorg är en korg som du fäster på din cykel för att det ska underlätta transporten av tyngre och otympliga föremål. Med en cykelkorg så lägger du bara ner väskan, matkassor eller andra föremål så att du lätt kan cykla vidare. En cykelkorg kan du fästa på lite olika ställen på cykeln men vanligt är att du har cykelkorgen fram vid styret som gör att du har översikt över dina saker. Du kan också ha cykelkorgen på pakethållaren bak på cykeln. Att ha cykelkorgen på styret gör att du kan ha lite svårare att manövrera din cykel då det är tyngre och cykeln tappar lite av sina egenskaper. Det är helt enkelt en smakfråga och du väljer vad som känns mest bekvämast för dig och vad som passar dina behov.

Att använda cykelkorg gör det lättare att transportera dina saker som du har. Det kan vara ganska klumpigt när du cyklar med väskan på ryggen och som åker ner hela tiden eller att du har varit och handlat och har en matkasse i handen. Du får dels inte samma balans och du har oftast inte samma kontroll över cykeln. Med cykelkorg är det lätt att lägga ner din väska eller påsar i korgen och du för översikt och kontroll när du cyklar vilket också gör att du är säkrare i trafiken.

Vi har en flätad cykelkorgar med ett lock på. Med ett lock på så är det lätt att förvara föremål så att du inte riskerar att tappa något när du cyklar. Det kan också vara behändigt om du har lite mer ömtåliga föremål, de riskerar inte att bli lika blöta om det skulle regna ute. Du kan välja både på en som monteras bak- eller fram på cykeln.

Ska du ut på utflykt, till och från gymmet, eller bara hem från skolan/jobbet är det perfekt att kunna lägga ner sina saker i en cykelkorg på cykeln som gör att du inte behöver krångla med en massa väskor som är tunga. Särskilt bra om du använder cykeln som transport så kan du enklare göra dina ärenden och behöver inte ta bilen.