Elcykel deal! | Få just nu hela | Erbjudandet tar slut om ...!

Raleigh Superbe Lågt Insteg

Förstora

Raleigh Superbe Lågt Insteg

43002
Raleigh Superbe ser ut precis som den låter. Med sin svarta glans och lyster och de supersmarta motorkomponenterna är det här en elcykel med kraft och prestanda som heter duga. Tåliga däck, smarta stänkskärmar, t& ...
Lagerrensning!

Just nu har vi hela 50% rabatt på massor av tillbehör. Se alla här

Storlek och kroppslängd
Klicka här för mer info om ramstorlek.
Stäng fönstret
Färg
Batteri

* Obligatoriska fält

Ord. pris: 16899,-
Pris 14369,-
Rabatt: 2530,-
Förv. lev. tid: 1 - 2 veckor
Fraktkostnad: GRATIS
Stäng fönster
Elcykel deal! Spara 2530,- Normalt pris 16899,- Rabatterat pris 14369,- Fri frakt! Spara 2530,-
×
!

ELCYKELPREMIUM

25% extra rabatt

Läs mer >

Så här mycket får du tillbaka:

 

Regeringens Elcykelpremie - så får du 25% extra tillbaka!

Elcykelpremien börjar att gälla från och med den 1 februari 2018. Regeringens elcykelpremie är ett bidrag på 25% av priset på din nya elcykel. Premien motsvarar 25% av din totala kostnad (inkl. moms) upp till 10 000 kr.

För att ansöka om bidraget till elcykel behöver du spara på kvittot till din nya elcykel och skicka in det till Naturvårdsverket inom 6 månader från datumet som står på kvittot. Naturvårdsverket hanterar ansökningarna i turordning från ansökningstillfället och de första utbetalningarna kommer att ske i april. Om du har köpt din elcykel på rea kan du ansöka om elcykelpremien.

Ytterligare frågor

Våra experter finns tillgängliga på telefon: 08 446 80 204. Via chatten nere på höger sida av skärmen och via mail: info@hellorider.se vardagar mellan 09.00 – 18.00.

×

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30 dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Gratis personlig rådgivning

Vi vill hjälpa dig

Vi finns tillgängliga på telefon och chatt alla vardagar mellan 09.00 - 18.00 för att hjälpa dig med alla möjliga frågor. Dessutom är våra cykelexperter tillgängliga för personlig rådgivning i våra butik och testcentrum som ligger i både Stockholm och Malmö.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur med din nya cykel.

×
Full beskrivning

Raleigh Superbe ser ut precis som den låter. Med sin svarta glans och lyster och de supersmarta motorkomponenterna är det här en elcykel med kraft och prestanda som heter duga. Tåliga däck, smarta stänkskärmar, tåligt kedjeskydd, rejält lås och en extra bekväm sadel. Här finns körupplevelse blandat med kraft. Lägg händerna på det justerbara styret och se till att du sitter rätt. Cyklarna från Raleigh är gjorda för att imponera på sina cyklister. De vill överträffa förväntningar och ge mer än vi tror är möjligt.

Viktiga specifikationer

  • Promovec motorsystem
  • 280 Wh batteri
  • Fotbroms + V-broms
  • 7 invändiga växlar
  • 5 assistansnivåer
  • Aluminiumram

Läs mer om Superbe

Mer information om Superbe hittar du i detaljerna nedan. Men undrar du över något mer, hör gärna av dig till vår support. De hjälper dig gärna med råd innan du köper en cykel via chatt, e-mail eller telefon.

Specifikationer
Allmänt
Märke Raleigh
Typ av ram Lågt insteg
Serie Superbe
År 2017
Hjulstorlek 28 tum
Typ av cykel Elcyklar
Artikelnummer CF-9081790151-9081790351
Elsystem & Teknik
Motorsystem
Vilket motorsystem elcykeln har
Promovec
Placering av motorn
Placeringen av motorn bestämmer känslan av stödet. En främre motor "drar" cykeln framåt, medans en bakre motor "skjuter" cykeln framåt och en centrerad motor ger ökad pedalkraft.
Framhjulet
Maxhastighet 25
Typ av sensor(er)
Ju fler sensorer motorsystemet har, desto bättre blir körupplevelsen och stödet från motorn blir mer naturligt.
Rotation
Genomsnitt batteri räckvidd 35 km
Räckvidd
Den maximala räckvidden enligt tillverkaren under bästa möjliga förhållanden.
50 km
Walk assist
En cykel kan vara tung att dra med sig när man går. Med Walk Assist funktionen hjälper motorn till att rulla cykeln, upp till 6km/h.
Ja
Batteri
Batterikapacitet 280
Avtagbart batteri Ja
Batteriplacering Bakre pakethållare
Batterityp Lithium-ion
Batterialternativ Ja
Display & funktioner
Displaytyp
Sök på displaytyp här
Simpel/LED
Display Position Next to grip
Antal assistans nivåer 5
Växlar & Bromsar
Antal växlar 7
Typ av växel
Utvändiga växlar ger bättre kraftöverföring men kräver underhållning. Invändiga växlar kräver i stort sett inget underhåll, men ger inte lika bra kraftöverföring.
Invändigt
Typ av bromsar Fotbroms, V-bromsar
Typ av nav Shimano Nexus 7
Växelreglage Drejegreb
Remdriven/Kedjedriven Kedja
Vevlager Aluminium sølv 38T
Komfort
Körposition Upprätt
Ram material Aluminium
Justerbart styre Ja, med verktyg
Anti-punkterings däck Ja
Däck CST Xpedium Safe Antipuncture
Sadel Comfort
Stödben Enkelt stödben
Pakethållare
Praktiskt för bagage eller barnstol. OBS! Till EasyFit barnstolar krävs en EasyFit adapter.
Ja
Inklusive pedaler
Om denna cykel levereras med pedaler eller om du behöver lägga till det själv?
Ja
Plats för barnstol
Möjlighet att montera en barnstol på cykeln
Ja, endast bak
Vikt
Skydd
Typ av cykellås
Med ett ringlås kan du låsa fast bakhjulet. Se nedan för förslag på andra typer av lås.
Ringlås
Försäkringsgodkänd
Ett godkänt lås är ofta ett krav från försäkringsbolagen
Ja
Garanti
Toon minder
Shimano Nexus 7

Detta är Shimano's mest populära invändiga växelsystem, och med goda skäl. De 7 växlarna ger otrolig mångsidighet och försäkrar en lätt och mjuk växling, varje gång. Du hittar Shimano Nexus 7 växelgrupp på stadscyklar, klassiska cyklar, barncyklar och flera elcyklar. Shimano Nexus 7 är mycket enkel att underhålla och extremt tåliga, vilket gör dem idealiska för intensiv användning.

Försäkringsgodkänt!

Detta innebär att cykellåset är godkänt av SSF, Svenska Stöldskyddsföreningen. Ett lås som är speciellt svårt att bryta upp och täcker dig via försäkring vid eventuell stöld. Dubbelkolla med ditt försäkringsbolag om du är osäker på vilka cykellås dem har godkänt, du kan också kolla på SSF's hemsida för en lista av godkända cykellås i landet.

Vad avgör räckvidden?

Räckvidden, eller hur långt elcykeln kan köra på en enda uppladdning, avgörs av flera olika faktorer. De två viktigaste faktorerna är din position på cykeln, alltså hur mycket du ligger över styret, och sen din vikt. Dessutom bestäms det också genom mindre faktorer såsom temperatur, friktion, om du kör med många intervaller eller oavbrutna sträckor och sen självklart, hur mycket du trampar. Precis som med alla batterier så minskar styrkan efter en längre tid. Därför är det viktigt att du hanterar och sköter ditt batteri ordentligt samt följer tillverkarens rekommendationer och anvisningar för att uppnå längsta möjliga livslängd på ditt batteri.

Hand- och fotbroms

Denna modell har både hand- och fotbroms och ger dig de bästa möjligheterna för bromsning. I Sverige är det lag på att ha broms på din cykel, det rekommenderas också att ha både en frambroms och en bakbroms för bästa säkerhet. Kombinationen av hand- och fotbroms på cykeln är vanligast på vardagscyklar.

Ord. pris: 16899,-
Pris 14369,-
Rabatt: 2530,-
Förv. lev. tid: 1 - 2 veckor
Fraktkostnad: GRATIS

Passende accessoires bij Raleigh Superbe Lågt Insteg

Stäng fönster

Hitta alternativa produkter

Här kan du snabbt och enkelt hitta ett passande alternativ! Välj vilka funktioner som är viktiga för dig så kommer du direkt till en översikt med alternativ!

  • Din längd (cm)
  • Önskad leveranstid
Stäng fönster

Raleigh Superbe Lågt Insteg

Denna produkt är tyvärr slut i vårat webblager, men den finns kvar i en av våra butiker: