Almere - Dico
Oskar Butikschef

Butik & Testcenter i Stockholm

I vår Butik & Testcenter hittar du ett stort urval av kvalitetscyklar från bland andra Crescent, Monark, Merida, Cube, Batavus, Giant och uppstickaren Walleräng. Givetvis gäller lägst prisgaranti även i butiken. Våra specialister står reda att ge dig goda råd och tips inför ditt cykelval och kan svara på alla dina frågor. Letar du efter en citybike, mountainbike, elcykel eller något helt annat? Kom in och ta del av Stockholms snyggaste cykelbutik, drick en kopp kaffe och provcykla gärna en av våra många elcyklar.

Kom och få en gratis elcykelprovtur

Vår butik fungerar även som ett testcenter där du har möjlighet att uppleva och bekanta dig med de olika motorsystemen och modellerna och testköra gratis året runt! När du hittat en cykel som passar dina behov så kan vi i butiken enkelt beställa cykeln till dig så har du den inom några dagar. Välkommen!

» Personlig rådgivning
» Provkör en elcykel
» Service och reparation
» Leverans

Personlig rådgivning

Är du inte säker på vilken cykel som passar dig? Vår butik och testcenter har alltid specialister på plats för att ge dig råd och hjälp för ditt kommande val. Våra experter kan berätta om skillnaderna mellan olika modeller, varumärken och elsystem som finns i vårat sortiment.

Vi kan hjälpa dig

Har du frågor om ramstorlek, fördelar och nackdelar med ett specifikt elsystem eller underhåll av en viss cykel? Lugn, vi svarar på alla dina frågor.

Provkör en elcykel

I vår butik och testcenter kan du testa de olika modellerna i lugn och ro och bekanta dig med skillnaderna mellan olika motorer, märken och ta reda på vad som passar dig bäst. Naturligtvis kan även våra elcykelspecialister svara på alla dina frågor.

Gratis provkörning

Ska det vara en cykel med motorn i framhjulet, mitten eller vid pakethållaren? Du får själv bestämma och känna efter vad du tycker passar dig bäst under en fri provkörning vid vår butik och testcenter. Du kommer lätt och enkelt upptäcka vilken cykel som är optimal för dig.

Service runt om i hela Sverige

Underhåll och reparationer kan utföras på våra noga utvalda servicepartners runt om i Sverige. Finns ingen av våra servicepartners där du bor? Kontakta då vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta rätt.

Hämta din order

Du kan enkelt få din order levererad hem till din dörr eller till vår butik och testcenter, oavsätt om du beställer från vår hemsida eller i butiken.

Hämta leveransen när det passar dig

Föredrar du att inte sitta och vänta på att cykeln ska levereras? Välj att plocka upp den från vår butik och testcenter så kan du hämta den vid en tidpunkt som passar dig.