København - Henrik
Henrik Butikschef

Butik & Testcenter i Köpenhamn

Här hos oss på HelloRider hittar du ett stort urval av cykelmärken. Ett par av våra märken är exempelvis Kildemoes, och Cube. Vi har självklart lägst prisgaranti på vår webbplats. Vänligen observera att pris och sortiment kan variera eftersom Köpenhamnsbutiken följer danska regler och danska priser. Klicka in på HelloRider.dk om du vill kolla in det danska sortimentet och priserna.

Vi kan inte garantera att vi har alla märken i varje butik. Våra specialister och experter är redo att ge dig råd om ditt val av cykel eller elcykel. Letar du efter en elcykel, mountainbike eller något helt annat? Se vårt fantastiska sortiment eller ta en provtur med en av våra många elcyklar.

Elcykelpremie 25%

Du som är minst 18 år gammal, bokförd i Sverige med ett svenskt personnummer kan ansöka om Elcykelpremien även om du åker över bron för att köpa din elcykel i Danmark! Läs mer här om vilka krav din elcykel måste uppfylla för att du ska kunna ansöka om bidraget.

Få en gratis elcykelprovtur

Kom till vår butik och testcenter där vi har flera elcyklar redo för en provkörning. På vårt stora testspår bakom vår butik kan du noggrant prova och uppleva skillnaden mellan flera av de olika elsystemen. Om du har hittat en cykel som passar dina önskemål och behov kan vi beställa den till dig i butiken.

» Personlig rådgivning
» Provkör en elcykel
» Service och reparation
» Leverans

Personlig rådgivning

Är du inte säker på vilken cykel som passar dig? Vår butik och testcenter har alltid specialister på plats för att ge dig råd och hjälp för ditt kommande val. Våra experter kan berätta om skillnaderna mellan olika modeller, varumärken och elsystem som finns i vårat sortiment.

Vi kan hjälpa dig

Har du frågor om ramstorlek, fördelar och nackdelar med ett specifikt elsystem eller underhåll av en viss cykel? Lugn, vi svarar på alla dina frågor.

Provkör en elcykel

I vår butik och testcenter kan du testa de olika modellerna i lugn och ro och bekanta dig med skillnaderna mellan olika motorer, märken och ta reda på vad som passar dig bäst. Naturligtvis kan även våra elcykelspecialister svara på alla dina frågor.

Gratis provkörning

Ska det vara en cykel med motorn i framhjulet, mitten eller vid pakethållaren? Du får själv bestämma och känna efter vad du tycker passar dig bäst under en fri provkörning vid vår butik och testcenter. Du kommer lätt och enkelt upptäcka vilken cykel som är optimal för dig.

Service runt om i hela Sverige

Underhåll och reparationer utförs inte i vår Stockholmsbutik, utan hos våra noga utvalda servicepartners runt om i Sverige. Finns ingen av våra servicepartners där du bor? Kontakta då vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta rätt.

Leverans

När du beställer din nya cykel hos oss på HelloRider levereras den hem till dörren med PostNord Hempaket. I det fall som leveransen blir uppskjuten eller inte går att leverera kommer du att bli kontaktad av oss inom 3 arbetsdagar via e-post eller telefon.

Fullt monterad

Din nya cykel blir levererad fullt monterad och klar för användning. Cykeln transporteras på ett säkert sätt i kartong och har du några som helst frågor om de sista justeringar är du välkommen att kontakta oss.