Malmö
Sebastian Butikschef

Butik & Testcenter i Malmö

Vårt Testcenter i Malmö är för tillfället stängt medan vi letar efter nya spännande lokaler, håll utkik här för öppningsdatum och ny adress. Om du önskar att provköra några av våra olika modeller vill vi under denna tid referera våra kunder till butiken i Köpenhamn . Vänligen observera att priser och sortiment kan skilja sig åt. Besök HelloRider.dk här

Här hos oss på HelloRider hittar du ett stort urval av kvalitetscyklar från bland andra Crescent, Monark, Merida, Cube, Giant och uppstickaren Walleräng. Givetvis gäller lägst prisgaranti även i butiken. Våra specialister står reda att ge dig goda råd och tips inför ditt cykelval och kan svara på alla dina frågor. Letar du efter en citybike, mountainbike, elcykel eller något helt annat?

» Personlig rådgivning
» Provkör en elcykel
» Service och reparation
» Leverans

Personlig rådgivning

Är du inte säker på vilken cykel som passar dig? Vår butik och testcenter har alltid specialister på plats för att ge dig råd och hjälp för ditt kommande val. Våra experter kan berätta om skillnaderna mellan olika modeller, varumärken och elsystem som finns i vårat sortiment.

Vi kan hjälpa dig

Har du frågor om ramstorlek, fördelar och nackdelar med ett specifikt elsystem eller underhåll av en viss cykel? Lugn, vi svarar på alla dina frågor.

Provkör en elcykel

I vår butik och testcenter kan du testa de olika modellerna i lugn och ro och bekanta dig med skillnaderna mellan olika motorer, märken och ta reda på vad som passar dig bäst. Naturligtvis kan även våra elcykelspecialister svara på alla dina frågor.

Gratis provkörning

Ska det vara en cykel med motorn i framhjulet, mitten eller vid pakethållaren? Du får själv bestämma och känna efter vad du tycker passar dig bäst under en fri provkörning vid vår butik och testcenter. Du kommer lätt och enkelt upptäcka vilken cykel som är optimal för dig.

Service runt om i hela Sverige

Underhåll och reparationer utförs inte i vår Stockholmsbutik, utan hos våra noga utvalda servicepartners runt om i Sverige. Finns ingen av våra servicepartners där du bor? Kontakta då vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta rätt.

Leverans

När du beställer din nya cykel hos oss på HelloRider levereras den hem till dörren med PostNord Hempaket. I det fall som leveransen blir uppskjuten eller inte går att leverera kommer du att bli kontaktad av oss inom 3 arbetsdagar via e-post eller telefon.

Fullt monterad

Din nya cykel blir levererad fullt monterad och klar för användning. Cykeln transporteras på ett säkert sätt i kartong och har du några som helst frågor om de sista justeringar är du välkommen att kontakta oss.