Elcykelpremien är snart slut | Endast 16% kvar! | Fynda idag och var en av dem som sparar ytterligare 25% vid köp av elcykel

LaPierre Overvolt HT 500+ 27.5+ 2018 Herr

Förstora

LaPierre Overvolt HT 500+ 27.5+ 2018 Herr

59883
Overvolt HT 500 Plus 2018 från LaPierre är en absolut mästare över terräng som kommer kunna ge dig möjligheten att klättra upp i höga hastigheter väldigt snabbt. Tung terräng och svår natur &au ...
Stor cykeloutlet!

Har du sett vårt stora utbud av begagnade cyklar och demomodeller? Klicka på länken nedanför för att se utbudet, och ha chansen att spara upp till hela 60% på din cykel! Se urval

Endast 16% kvar av elcykelpremien!

Om du vill ha möjligheten att vara en av de som får 25% rabatt vid köp av elcykel så gäller det att snabba på! Enligt uppgifter från Naturvårdsverket beräknas det endast finnas cirka 16% kvar av premien.

Storlek och kroppslängd
Klicka här för mer info om ramstorlek.
Stäng fönstret
Färg

* Obligatoriska fält

Ord. pris: 28790,-
Pris 25909,-
Rabatt: 2881,-
Förv. lev. tid: 10+ arbetsdagar
Fraktkostnad: GRATIS
Stäng fönster
Sensommar rabatt Spara 2881,- Normalt pris 28790,- Our price 25909,- Fri frakt! Spara 2881,-
×
!

ELCYKELPREMIUM

25% extra rabatt

Läs mer >

Så här mycket får du tillbaka:

 

Regeringens Elcykelpremie - så får du 25% extra tillbaka!

Elcykelpremien börjar att gälla från och med den 1 februari 2018. Regeringens elcykelpremie är ett bidrag på 25% av priset på din nya elcykel. Premien motsvarar 25% av din totala kostnad (inkl. moms) upp till 10 000 kr.

För att ansöka om bidraget till elcykel behöver du spara på kvittot till din nya elcykel och skicka in det till Naturvårdsverket inom 6 månader från datumet som står på kvittot. Naturvårdsverket hanterar ansökningarna i turordning från ansökningstillfället och de första utbetalningarna kommer att ske i april. Om du har köpt din elcykel på rea kan du ansöka om elcykelpremien.

Ytterligare frågor

Våra experter finns tillgängliga på telefon: 08 446 80 204. Via chatten nere på höger sida av skärmen och via mail: info@hellorider.se vardagar mellan 09.00 – 18.00.

×

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30 dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Gratis personlig rådgivning

Vi vill hjälpa dig

Vi finns tillgängliga på telefon och chatt alla vardagar mellan 09.00 - 18.00 för att hjälpa dig med alla möjliga frågor. Dessutom är våra cykelexperter tillgängliga för personlig rådgivning i våra butik och testcentrum som ligger i både Stockholm och Malmö.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur med din nya cykel.

×

Topp 5 i Elcykeltest 2018

Denna cykel är topp 5 i kategorin med Elektriska mountainbikes i Elcykeltest 2018! Klicka här nedan för att boka en provtur eller ring en av våra elcykel experter för personlig rådgivning!

Boka en provtur Ring 08-446 80 204

Full beskrivning

Overvolt HT 500 Plus 2018 från LaPierre är en absolut mästare över terräng som kommer kunna ge dig möjligheten att klättra upp i höga hastigheter väldigt snabbt. Tung terräng och svår natur är numera något du aktivt söker ut med en Overvolt från LaPierre. Utrustad med kraftfulla däck och smarta funktioner är det här en elcykel som kommer briljera både i natur och på vägarna. Dämpad framgaffel och en sportig körposition gör att du kan hantera samtliga hinder med bra teknik.

Högkvalitativ teknik

Motorsystemet Yamaha PW är ett av de absolut bästa ute på marknaden. Med en motoreffekt på hela 80 Nm kommer du kunna susa fram. Den följsamma kedjan och smarta växelsystemet hjälper till att frigöra elmotorns högsta potential. Placerat i mitten av elcykel för att ge dig ökad pedalkraft när du cyklar är motorsystemet. De olika sensorerna förser dig med ett naturligt stöd när du är ute och cyklar. Batteriet har en kapacitet på 400 Wh och en uppladdningstid på bara 2-3 timmar. Funktionellt och smart placerat på ramen sitter det avtagbara batteriet.

Viktiga specifikationer

  • Yamaha PW (80Nm)
  • Långlivat 400Wh batteri
  • 65 km genomsnittsräckvidd
  • Shimano Deore (10 växlar)
  • Hydrauliska skivbromsar
  • Stötsäker aluminiumram
Specifikationer
Allmänt
Märke LaPierre
Typ av ram Herrcyklar
Typ av Mountainbike
Det finns flera olika typer av mountainbikes. Här kan du kryssa i vilken typ av mountainbike du är intresserad av, vilket specifierar din sökning ytterligare.
Cross country
Serie Overvolt
År 2018
Hjulstorlek 27,5+
Typ av cykel Mountainbikes
Artikelnummer CF-B0003900-B0005100
Elsystem & Teknik
Motorsystem
Vilket motorsystem elcykeln har
Yamaha PW
Placering av motorn
Placeringen av motorn bestämmer känslan av stödet. En främre motor "drar" cykeln framåt, medans en bakre motor "skjuter" cykeln framåt och en centrerad motor ger ökad pedalkraft.
Mitten
Motoreffekt (Nm)
Styrkan på motorn uttryckt i Newtonmeter. Ju fler Nm, desto starkare motor på cykeln, vilket kan vara till hjälp i kuperade terränger eller under tung belastning.
80 Nm
Motorns ljudnivå
En helt tyst motor kan du knappt höra, medans en nästan tyst motor kan höras lite i omgivningar med låg ljudnivå.
Låg ljudnivå
Maxhastighet 25
Typ av sensor(er)
Ju fler sensorer motorsystemet har, desto bättre blir körupplevelsen och stödet från motorn blir mer naturligt.
Rotation, kraft och acceleration
Genomsnitt batteri räckvidd 65 km
Räckvidd
Den maximala räckvidden enligt tillverkaren under bästa möjliga förhållanden.
80 km
Walk assist
En cykel kan vara tung att dra med sig när man går. Med Walk Assist funktionen hjälper motorn till att rulla cykeln, upp till 6km/h.
Ja
Batteri
Batterikapacitet 400
Avtagbart batteri Ja
Batteriplacering På ramen
Batterityp Lithium-ion
Uppladdningstid 2-3 timmar
Uppladdning i cykeln Ja
Display & funktioner
Displaytyp
Sök på displaytyp här
Deluxe/LCD
Display Position Center
Avtagbar display Ja
Antal assistans nivåer 3
Växlar & Bromsar
Antal växlar 10
Typ av växel
Utvändiga växlar ger bättre kraftöverföring men kräver underhållning. Invändiga växlar kräver i stort sett inget underhåll, men ger inte lika bra kraftöverföring.
Utvändigt
Typ av bromsar Hydrauliska skivbromsar
Växelgrupper
Fördelningen av de mest använda komponenterna i växelsystemet.
Shimano Deore
Växelreglage SHIMANO DEORE SLM6000 10s
Bakväxel Shimano Deore
Remdriven/Kedjedriven Kedja
Vevlager LAPIERRE OVERVOLT YAMAHA WIDE NARROW 34T 170mm
Komfort
Körposition Sportig
Ram material Aluminium
Dämpad framgaffel Ja
Avstånd på framgaffel fjädring 120 mm
Anti-punkterings däck Ja
Däck MAXXIS 27.5x2.80 Rekon+ M349 Foldable 60TPI EXO PROTECTION TUBELESS READY
Stödben Enkelt stödben
Pakethållare
Praktiskt för bagage eller barnstol. OBS! Till EasyFit barnstolar krävs en EasyFit adapter.
Ingen
Vikt
Vikt (kg) 21,4
Skydd
Belysning Ingen
Garanti
Garanti på ram 5 år
Garanti på delar 2 år
Garanti på lackering 1 år
Toon minder
Vad avgör räckvidden?

Räckvidden, eller hur långt elcykeln kan köra på en enda uppladdning, avgörs av flera olika faktorer. De två viktigaste faktorerna är din position på cykeln, alltså hur mycket du ligger över styret, och sen din vikt. Dessutom bestäms det också genom mindre faktorer såsom temperatur, friktion, om du kör med många intervaller eller oavbrutna sträckor och sen självklart, hur mycket du trampar. Precis som med alla batterier så minskar styrkan efter en längre tid. Därför är det viktigt att du hanterar och sköter ditt batteri ordentligt samt följer tillverkarens rekommendationer och anvisningar för att uppnå längsta möjliga livslängd på ditt batteri.

Hydrauliska skivbromsar

Hydrauliska skivbromsar är de absolut kraftigaste bromsarna. Istället för en traditionell vajer så utnyttjar detta systemet bromsvätska som ger en extremt precis bromsning. Hydrauliska skivbromsar är opåverkade av vind och väder. Dessutom är det en stor fördel att fälgen inte används som bromsyta och blir på så sett inte utsliten. Hydrauliska skivbromsar är det säkraste och pålitligaste bromssystemet till din cykel.

Ord. pris: 28790,-
Pris 25909,-
Rabatt: 2881,-
Förv. lev. tid: 10+ arbetsdagar
Fraktkostnad: GRATIS

Passende accessoires bij LaPierre Overvolt HT 500+ 27.5+ 2018 Herr

Stäng fönster

Hitta alternativa produkter

Här kan du snabbt och enkelt hitta ett passande alternativ! Välj vilka funktioner som är viktiga för dig så kommer du direkt till en översikt med alternativ!

  • Din längd (cm)
  • Önskad leveranstid
Stäng fönster

LaPierre Overvolt HT 500+ 27.5+ 2018 Herr

Denna produkt är tyvärr slut i vårat webblager, men den finns kvar i en av våra butiker: