Beställningsprocessen

Om du planerar att köpa en cykel, oavsett om det är online eller i en fysisk butik, är det viktigt att du handlar förberedd. Erbjudandet är ofta stort och varierat och det kan vara svårt att jämföra bland det stora utbudet. För att hjälpa dig i ditt uppdrag att hitta den bästa och mest lämpliga cykeln för dina ändamål, har vi här samlat några användbara tips och punkter.

Var ska jag börja?

Om du letar efter en cykel på internet, då är det ju väldigt troligt att du tillslut kommer hamna på HelloRider. Vi kommer här att hjälpa dig, ge dig råd och den bästa möjliga servicen för att du ska kunna hitta rätt cykel för just dig. Det krävs ibland lite insikt för att kunna göra ett bra cykelköp online i jämförelse med att köpa en bok eller en t-shirt. Därför kommer vi på HelloRider att göra allt vi kan för att ge den nödvändiga vägledningen och rådgivningen som du behöver!

Vilken cykel ska jag välja?

Som nämnts tidigare så är utbudet väldigt stort, vilket gör det enklare att hitta sin favorit, men letar man efter den mest lämpade cykeln för just dig är det viktigt att ta ett antal punkter i åtanke. Tänk noga på vad du kommer använda cykeln till, och hur ofta du kommer använda den. Det är extremt viktiga faktorer för ett smart cykelköp. Ska cykeln användas på en daglig basis för pendling mellan arbete och fritid, då är kanske en citybike ett bra val, eftersom det är lite snabbare cyklar med sportiga designer passande för både korta och långa avstånd. Ska du ha den till inköp eller mindre shopping rundor och prioriterar komfort över hastighet, då hade en klassisk cykel varit ett mycket bra val.

Har du långt till och från arbetet, eller går rutten genom en mer kuperad terräng, då kan en elcykel vara det bästa valet. Det är både bra för miljön och din hälsa att ta en elcykel på sträckor du vanligtvis hade tagit bilen eller offentliga transporter på.

Det kanske är så att du föredrar en speciellt märke och på HelloRider har vi modeller från alla stora märken som Monark, Crescent, Giant och Cube etc. Alla utmärker dem sig på sina specifika sätt, några kanske har lång erfarenhet och är experter på praktiska cyklar, medans andra kanske är yngre märken som kommit in på marknaden med nya innovativa sätt att skapa design och komfort på. Det finns något som passar alla.

Beställning av cykeln

Har du valt din cykel? Nu kan du enkelt beställa den online. Hitta den storlek och färg du vill ha och sen tryck på ”Lägg i varukorg”. Därefter kommer du bli vägledd på vår hemsida genom den snabba köpprocessen.

Vi godkänd beställning skickas en orderbekräftelse via mail till dig, tillsammans med våra köpvillkor. Var därför noga med att ange korrekt mail adress.