Glöm elcykelpremien - vi bjuder på mellanskillnaden istället! | Vid köp av denna elcykel får du ....!
Redo för vintern? | Just nu har du chansen att spara upp till 25% på utvalda produkter | Se alla våra vintererbjudanden >>

Kross Trans Hybrid 3.0 2018 Dam

Förstora

Kross Trans Hybrid 3.0 2018 Dam

64614
Kross Trans Hybrid 3.0 är en elcykel dedikerad för trekking och stadscykling. System Shimano Steps Trekking är ett elektriskt assistance system som hjälper dig resa längre, snabbare och anlända till din destination i kom ...
Vi bjuder på elcykelpremien

Fram tills den 31 december så bjuder vi på 25% rabatt på elcyklar, motsvarande summa som elcykelpremien täckte. Läs mer >>

Vi bjuder på elcykelpremien!

Under 2018 var det möjligt att söka elcykelpremien, ett bidrag som motsvarade 25% av inköpspriset på din elcykel. Pengarna för bidraget har tagit slut, och om det blir fortsatt bidrag under 2019 är fortfarande oklart. Som plåster på såren bjuder vi på 25% rabatt på alla elcyklar från 2018 och 2017. Detta erbjudande gäller fram tills den 31 december.

×
Bli redo för vintern!

Spana in vårt vintersortiment, nu kan du nämligen få upp till 25% rabatt på utvalda tillbehör. Se alla erbjudanden här >>

Storlek och kroppslängd
Klicka här för mer info om ramstorlek.
Stäng fönstret
Färg

* Obligatoriska fält

Ord. pris: 27990,-
Pris 20590,-
Rabatt: 7400,-
Förv. lev. tid: Ring oss för leveranstid
Fraktkostnad: GRATIS
Stäng fönster
30% RABATT Spara 7400,- Normalt pris 27990,- Our price 20590,- Fri frakt! Spara 7400,-
×

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30 dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Gratis personlig rådgivning

Vi vill hjälpa dig

Vi finns tillgängliga på telefon och chatt alla vardagar mellan 09.00 - 18.00 för att hjälpa dig med alla möjliga frågor. Dessutom är våra cykelexperter tillgängliga för personlig rådgivning i våra butik och testcentrum som ligger i både Stockholm och Malmö.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur med din nya cykel.

×

Tredjepris i Elcykeltest 2018

Denna cykel kom på tredjeplats i kategorin med Sportcyklar i Elcykeltest 2018! Klicka här nedan för att boka en provtur eller ring en av våra elcykel experter för personlig rådgivning!

Boka en provtur Ring 08-446 80 204

Full beskrivning

Kross Trans Hybrid 3.0 är en elcykel dedikerad för trekking och stadscykling. System Shimano Steps Trekking är ett elektriskt assistance system som hjälper dig resa längre, snabbare och anlända till din destination i komfort. I urbana stadsmiljöer hjälper systemet dig navigera den omgivande trafiken, och ute i skogen fungerar Kross Trans Hybrid modellen utmärkt och kan hjälpa dig över ojämn terräng och ojämna ytor.

Komponenter av högsta kvalité

Kross Trans Hybrid 3.0 2018 är utrustad med komponenter av högsta kvalité från Shimano STEPS. Den kraftfulla 50 Nm motorn ger dig möjligheten att cykla i precis den takt som passar dig. Batterikapaciteten på 418 Wh kan ge dig en räckvidd på över 100km på en laddning. Tre assist inställningar som varierar mellan Eco mode, Normal mode och High mode ger dig möjligheten att bestämma hur effektivt och långt cykeln kan ta dig på en laddning. Endast två timmar laddning ger dig upp till 80% batteri. Ett fullt laddat batteri tar fem timmar.

Elegant körupplevelse

Kross Trans Hybrid 3.0 2018 är utrustad med hydrauliska skivbromsar från Shimano och ett utvändigt växelsystem med 9 växlar bidrar till en elegant och silkeslen körupplevelse. Cykeln har 28 tums aluminium ram och väger 23,4 kg. Med Walk assist funktion hjälper motorn till att rulla cykeln upp till 6km/h för att göra det enklare för dig som ägare att gå med cykeln. Deluxe/LCD display och Herrmans Endorfin-handtag bidrar till en komfortabel körupplevelse.

  • Shimano STEPS motorsystem
  • Hydrauliska skivbromsar
  • Centrerad motor för ökad pedalkraft
  • 418 Wh batterikapacitet som kan ta dig över 100 km på en laddning
Specifikationer
Allmänt
Artikelnummer KRTH3Z28X19W450003-KRTH3Z28X17W450003
Märke Kross
Typ av ram Damcyklar
Serie Trans Hybrid
År 2018
Hjulstorlek 28 tum
Typ av cykel Elcyklar
Elsystem & Teknik
Motorsystem
Vilket motorsystem elcykeln har
Shimano STEPS
Placering av motorn
Placeringen av motorn bestämmer känslan av stödet. En främre motor "drar" cykeln framåt, medans en bakre motor "skjuter" cykeln framåt och en centrerad motor ger ökad pedalkraft.
Mitten
Motoreffekt (Nm)
Styrkan på motorn uttryckt i Newtonmeter. Ju fler Nm, desto starkare motor på cykeln, vilket kan vara till hjälp i kuperade terränger eller under tung belastning.
50 Nm
Maxhastighet 25 km/h
Genomsnitt batteri räckvidd 80 km
Räckvidd
Den maximala räckvidden enligt tillverkaren under bästa möjliga förhållanden.
100 km
Walk assist
En cykel kan vara tung att dra med sig när man går. Med Walk Assist funktionen hjälper motorn till att rulla cykeln, upp till 6km/h.
Ja
Batteri
Batterikapacitet 418
Avtagbart batteri Ja
Batteriplacering Bakre pakethållare
Batterityp Lithium-ion
Uppladdningstid 4-5 timmar
Uppladdning i cykeln Ja
Display & funktioner
Displaytyp
Sök på displaytyp här
Deluxe/LCD
Display Position Next to grip
Avtagbar display Ja
Växlar & Bromsar
Antal växlar 9
Typ av växel
Utvändiga växlar ger bättre kraftöverföring men kräver underhållning. Invändiga växlar kräver i stort sett inget underhåll, men ger inte lika bra kraftöverföring.
Utvändigt
Typ av bromsar Hydrauliska skivbromsar
Växelgrupper
Fördelningen av de mest använda komponenterna i växelsystemet.
Shimano Alivio
Växelreglage Shimano Alivio SL-M4000-R (9 speed)
Bakväxel Shimano Deore
Remdriven/Kedjedriven Kedja
Komfort
Körposition Lätt framåtböjd
Ram material Aluminium
Dämpad framgaffel Ja
Anti-punkterings däck Ja
Däck Schwalbe Silento (28"x1,75")
Stödben Enkelt stödben
Pakethållare
Praktiskt för bagage eller barnstol. OBS! Till EasyFit barnstolar krävs en EasyFit adapter.
Ja
Inklusive pedaler
Om denna cykel levereras med pedaler eller om du behöver lägga till det själv?
Ja
Vikt
Vikt (kg) 23,4 kg
Vikt utan batteri (kg) 20,4 kg
Skydd
Garanti
Garanti på ram 2 år
Toon minder
Vad avgör räckvidden?

Räckvidden, eller hur långt elcykeln kan köra på en enda uppladdning, avgörs av flera olika faktorer. De två viktigaste faktorerna är din position på cykeln, alltså hur mycket du ligger över styret, och sen din vikt. Dessutom bestäms det också genom mindre faktorer såsom temperatur, friktion, om du kör med många intervaller eller oavbrutna sträckor och sen självklart, hur mycket du trampar. Precis som med alla batterier så minskar styrkan efter en längre tid. Därför är det viktigt att du hanterar och sköter ditt batteri ordentligt samt följer tillverkarens rekommendationer och anvisningar för att uppnå längsta möjliga livslängd på ditt batteri.

Hydrauliska skivbromsar

Hydrauliska skivbromsar är de absolut kraftigaste bromsarna. Istället för en traditionell vajer så utnyttjar detta systemet bromsvätska som ger en extremt precis bromsning. Hydrauliska skivbromsar är opåverkade av vind och väder. Dessutom är det en stor fördel att fälgen inte används som bromsyta och blir på så sett inte utsliten. Hydrauliska skivbromsar är det säkraste och pålitligaste bromssystemet till din cykel.

Ord. pris: 27990,-
Pris 20590,-
Rabatt: 7400,-
Förv. lev. tid: Ring oss för leveranstid
Fraktkostnad: GRATIS

Passende accessoires bij Kross Trans Hybrid 3.0 2018 Dam

Stäng fönster

Hitta alternativa produkter

Här kan du snabbt och enkelt hitta ett passande alternativ! Välj vilka funktioner som är viktiga för dig så kommer du direkt till en översikt med alternativ!

  • Din längd (cm)
  • Önskad leveranstid
Stäng fönster

Kross Trans Hybrid 3.0 2018 Dam

Denna produkt är tyvärr slut i vårat webblager, men den finns kvar i en av våra butiker: