Förmånscykel - Bli ett grönare företag

Användandet av cyklar och elektriska cyklar (elcyklar) för anställda är en ökande trend i svenska företag. Allt fler väljer att använda cykeln eller elcykeln till och från jobbet. Att cykla gynnar inte bara miljön, utan är även bra för hälsan. Framförallt elcyklar har blivit ett mycket populärt transportmedel. På HelloRider vill vi hjälpa er att hitta cyklar och elcyklar som passar just era önskemål och behov.

Låt cykeln göra jobbet för dig!

Cykling till och från möten möten gör det enkelt och snabbt för era anställda att transportera sig till och från möten. I ett livligt stadslandskap är cykeln ett effektivet transportmedel som kommer att spara arbetstiden. Med en elektrisk cykel blir transporterna ännu enklare, och dina anställda kan anlända väl förberedda och uppdaterade inför sina möten.

Anställdas förmånsprogram. Med HelloRiders förmånsprogram kan du som arbetsgivare erbjuda dina anställda en cykel eller en elektrisk cykel genom ett exklusivt avtal med oss. Det är gratis för företag och det stimulerar dina anställda att köpa en cykel. Cykling ger dina anställda hälsosamma fördelar, liksom har en positiv inverkan på miljön.

Transportcyklar gör det enkelt och snabbt för dig att transportera varor såväl som personer. Vi har transportcyklar för alla önskemål och behov, oavsett om du är en budfirma som ska leverera varor eller en cykeltaxi ger service till stadens besökare. Vi har transportcyklarna för dig!

Genom att erbjuda cykeldelning kan dina anställda dela och använda cykeln antingen under arbetet eller till och från arbetet. Med en elcykel kan alla anställda utnyttja erbjudandet oavsett ålder. Vi får inte glömma det absolut viktigaste – att det är otroligt roligt!

Leasing, ett kostnadsneutralt alternativ. Vi vill göra det enkelt för dig att köpa cyklar utan att nödvändigtvis vara bunden av ett högt kapital. Vi erbjuder därför i samarbete med vår leasingpartner ett mycket noggrant leasingavtal för ditt cykelköp.

Vi är cykelexperter, låt oss tillsammans hitta den perfekta cykeln för dig!
Kontakta Lasse Moe Hennum i dag för ett trevligt cykelsnack!

E-mail: foretag@hellorider.se