Elcykel-rea

(6) 6 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Elcykel-rea

Elcykel-rea

HelloRider har ett stort sortiment av olika elcyklar. Söker du en billig elcykel? I vårt sortiment kommer du garanterat hitta en modell som har allt du önskar! Med våra reapriser kan du spara tusenlappar i ditt köp av elcykel. Glöm inte bort att ansöka om bidraget från Naturvårdsverket också! HelloRider har ständigt elcykel rea med massor av rabatterade priser. I vår elcykel rea kan du hitta fynda en elcykel billig. Här finner du cyklar från märken som Crescent, Monark och Merida.

Varför elcykel?

I vår elcykel-rea kan du hitta precis den elcykel (e-bike) som du alltid drömt om! Elcyklar blir ett alltmer populärt transportmedel hos det svenska folket. Att cykla är bra för att bibehålla en aktiv livsstil och leva ett hälsosamt liv. Vi svenskar är alltför stillasittande i våra liv. Vi sitter ned på jobbet under arbetsdagen och vi sitter ned när vi kommer hem från jobbet. För mycket stillasittande är inte bra och kan leda till hälsorisker. Vi behöver därför fundera på våra motionsvanor och förbättra dem så mycket vi kan!

Att pendla till jobbet kan vara utmattande och svettigt. Långa avstånd och mycket uppförsbacke kan avskräcka även den bästa av oss från att välja cykeln framför bekväma bilen till jobbet. Men nu är dagarna av att anlända svettig och utmattad till jobbet över! En elcykel ger dig möjligheten att komma fräsch till jobbet och ger dig stöd över alla tunga uppförsbackar. Du som har lite längre till jobbet kan nu välja cykeln framför bilen och på det viset kunna bibehålla en aktiv livsstil och slippa hälsoriskerna från att stillasittande. Genom att välja elcykeln framför bilen kommer du att bidra till miljön och kunna spara pengar. Du slipper även problemen med att hitta en parkeringsplats.

Elcykelpremien

Efter ditt köp – behåll kvittot och skicka sedan in det tillsammans med din ansökan inom 6 månader så får du 25% av pengarna tillbaks! Utbetalningarna sker även för cyklar som är rabatterade. Det innebär med andra ord att du kan fynda en elcykel billig! Klicka här för att läsa mer om elcykelpremien.

Om du har några frågor angående elcykelpremien eller vår elcykel-rea är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst via vår chatt eller via email.