Erbjudanden

(516) 516 Produkter hittades

Rutnät Lista

spara 25%

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

De bästa erbjudandena - Erbjudanden på alla cyklar från de kändaste märkena

Cykelrea

Hos HelloRider kan du hitta hundratals billiga cyklar att välja mellan - oavsett om du är ute efter en billig herrcykel, damcykel, elcykel eller barncykel. Vi har givetvis också massvis av erbjudanden på racercyklar, Mountainbikes/MTB och hybrider - självklart endast av kvalitetsmärken.

Nedan kan du se några av våra kategorier av cyklar med erbjudanden just nu:

Det ska vara enkelt att handla från oss

När du köper din cykel från oss vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig. Med enkla filter här ovan till vänster tillsammans med en storleksguide har vi försökt göra det så enkelt som möjligt för dig att känna dig trygg med ditt val. När du hittat din favorit klickar du dig igenom betalningsstegen, väntar några dagar, och sen får du din cykel hemlevererad. När vi skickar cykeln till dig är den färdigmonterad och redo att tas ut på vägarna. Allt är finjusterat och testat av våra mekaniker så det är bara för att vrida styret rätt och börja trampa.

Billiga cyklar

Hos HelloRider hittar du inte bara de bästa cyklarna till förmånliga priser, du hittar även ofta dessa cyklar på fin rabatt. Se till att alltid hålla dig uppdaterad på våra erbjudanden för att kunna klippa hem just din favorit till bästa pris. Skulle du köpa en cykel som du sedan hittar billigare någon annanstans behöver du inte vara orolig - vi lovar dig alltid lägst prisgaranti så att du alltid kan vara lugn med att handla hos oss.

Besök våra Butik & Testcentrum

Om du vill klämma och känna på cykeln du är intresserad av innan du bestämmer dig är du alltid välkommen in till våra Butik & Testcenter där du kan prata med vår entusiastiska personal, provcykla eller bara ta en kaffe och diskutera cyklar.