HelloRiders elcykel guide
Steg 1
RAMTYP
Steg 2
CYKELTYP
Steg 3
MOTORPLACERING
Steg 4
RÄCKVIDD
Steg 5
LEVERANSTID
Trin 6
KROPPSLÄNGD
  • ...
  • ...
  • För att vi ska hunna hitta den rätta cykeln för dig ber vi dig att fylla i din kroppslängd. Önskar du att inkludera levereringstiden i filtreringen själv, är det nödvändigt att specificera din längd (i centimeter):

    Se ditt val

...

Vilken typ av elcykel passar mig?

Du har bestämt dig – du vill köpa elcykel. Men vilken elcykel borde du egentligen köpa? Elcykeln har fullkomligt exploderat i popularitet på senare år, och detta innebär att allt fler modeller har kommit ut på marknaden. Med så många olika elcyklar ute på marknaden som skiljer i prestanda och egenskaper kan det kännas svårt att göra ett val. På HelloRider förstår vi att det inte är lätt att hitta rätt i ”elcykel-djungeln”! Vår köpguide låter dig upptäcka vilken elcykel som passar bäst för dig och dina behov. Baserat på ett par korta frågor (om bl.a. ramstorlek, elcykel-modell, räckvidd, elcykel-batteri och motorplacering) kommer vi att erbjuda ett urval av elcyklar skräddarsytt efter dina önskemål. Prova, det är enkelt!

Om du redan vet vilken elcykel du vill ha, men vill prova den först så kan du boka en provkörning i vårt testcenter. Där får du professionell hjälp av våra elcykel-experter och har möjligheten att testa massor av elcyklar helt gratis.

×
×