Glöm elcykelpremien - vi bjuder på mellanskillnaden istället! | Vid köp av denna elcykel får du ....!
Redo för vintern? | Just nu har du chansen att spara upp till 25% på utvalda produkter | Se alla våra vintererbjudanden >>

Ebsen Fanø Lady Retro 2018

Förstora

Ebsen Fanø Lady Retro 2018

62431
Ebsen Fanø Lady Retro 2018 är en klassisk cykel med en vacker design. Cykelgeometrin ger dig en upprätt körposition som är fysiologiskt mild och gör att du kan navigera din omgivning utan problem. Enkel att stiga p&ari ...
Bli redo för vintern!

Spana in vårt vintersortiment, nu kan du nämligen få upp till 25% rabatt på utvalda tillbehör. Se alla erbjudanden här >>

Storlek och kroppslängd
Klicka här för mer info om ramstorlek.
Stäng fönstret
Färg
Korg

* Obligatoriska fält

Ord. pris: 17489,-
Pris 13119,-
Rabatt: 4370,-
Förv. lev. tid: Ring oss för leveranstid
Fraktkostnad: GRATIS
Stäng fönster
25% RABATT Spara 4370,- Normalt pris 17489,- Rabatterat pris 13119,- Fri frakt! Spara 4370,-
×

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30 dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Gratis personlig rådgivning

Vi vill hjälpa dig

Vi finns tillgängliga på telefon och chatt alla vardagar mellan 09.00 - 18.00 för att hjälpa dig med alla möjliga frågor. Dessutom är våra cykelexperter tillgängliga för personlig rådgivning i våra butik och testcentrum som ligger i både Stockholm och Malmö.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur med din nya cykel.

×

Tredjepris i Elcykeltest 2018

Denna cykel kom på tredjeplats i kategorin med Citybikes i Elcykeltest 2018! Klicka här nedan för att boka en provtur eller ring en av våra elcykel experter för personlig rådgivning!

Boka en provtur Ring 08-446 80 204

Full beskrivning

Ebsen Fanø Lady Retro 2018 är en klassisk cykel med en vacker design. Cykelgeometrin ger dig en upprätt körposition som är fysiologiskt mild och gör att du kan navigera din omgivning utan problem. Enkel att stiga på och enkel att stiga av gör cykeln till ett utmärkt val när du exempelvis ska ut och shoppa. Bakre pakethållare och främre korg ger dig bra möjligheter att transportera bagage.

Komfort och säkerhet

Cyklar från märket Ebsen är tillverkade i Tyskland med design från Danmark. Det invändiga växelsystemet från Shimano, Nexus med 7 växlar ger dig mjuk och lätt växling varje gång. Batteriet är placerat i framhjulet och har en batterikapacitet på 450 Wh och har en uppladdningstid på 3-4 timmar. Fotbroms och V-broms ger dig bra och rejäl inbromsning varje gång.

Viktiga specifikationer

  • 28 tum hjulstorlek
  • Bafang motorsystem
  • Motor placerat i framhjulet
  • Ram i aluminium
  • Bakre pakethållare och främre korg
Specifikationer
Allmänt
Artikelnummer AE-1820613-AE-1820624
Märke Ebsen
Typ av ram Damcyklar
Serie Fanø
År 2018
Hjulstorlek 28 tum
Typ av cykel Elcyklar
Elsystem & Teknik
Motorsystem
Vilket motorsystem elcykeln har
Bafang
Placering av motorn
Placeringen av motorn bestämmer känslan av stödet. En främre motor "drar" cykeln framåt, medans en bakre motor "skjuter" cykeln framåt och en centrerad motor ger ökad pedalkraft.
Framhjulet
Motorns ljudnivå
En helt tyst motor kan du knappt höra, medans en nästan tyst motor kan höras lite i omgivningar med låg ljudnivå.
Låg ljudnivå
Maxhastighet 25 km/h
Walk assist
En cykel kan vara tung att dra med sig när man går. Med Walk Assist funktionen hjälper motorn till att rulla cykeln, upp till 6km/h.
Ja
Batteri
Batterikapacitet 450
Avtagbart batteri Ja
Batteriplacering Bakre pakethållare
Batterityp Lithium-ion
Uppladdningstid 3-4 timmar
Uppladdning i cykeln Ja
Display & funktioner
Växlar & Bromsar
Antal växlar 7
Typ av växel
Utvändiga växlar ger bättre kraftöverföring men kräver underhållning. Invändiga växlar kräver i stort sett inget underhåll, men ger inte lika bra kraftöverföring.
Invändigt
Typ av bromsar Fotbroms, V-bromsar
Typ av nav Shimano Nexus 7
Växelreglage Shimano Nexus 7 Speed
Remdriven/Kedjedriven Kedja
Komfort
Körposition Upprätt
Ram material Aluminium
Justerbart styre Ja, med verktyg
Stödben Enkelt stödben
Pakethållare
Praktiskt för bagage eller barnstol. OBS! Till EasyFit barnstolar krävs en EasyFit adapter.
Ja
Främre pakethållare Basket
Inklusive pedaler
Om denna cykel levereras med pedaler eller om du behöver lägga till det själv?
Ja
Vikt
Skydd
Garanti
Toon minder
Shimano Nexus 7

Detta är Shimano's mest populära invändiga växelsystem, och med goda skäl. De 7 växlarna ger otrolig mångsidighet och försäkrar en lätt och mjuk växling, varje gång. Du hittar Shimano Nexus 7 växelgrupp på stadscyklar, klassiska cyklar, barncyklar och flera elcyklar. Shimano Nexus 7 är mycket enkel att underhålla och extremt tåliga, vilket gör dem idealiska för intensiv användning.

Vad avgör räckvidden?

Räckvidden, eller hur långt elcykeln kan köra på en enda uppladdning, avgörs av flera olika faktorer. De två viktigaste faktorerna är din position på cykeln, alltså hur mycket du ligger över styret, och sen din vikt. Dessutom bestäms det också genom mindre faktorer såsom temperatur, friktion, om du kör med många intervaller eller oavbrutna sträckor och sen självklart, hur mycket du trampar. Precis som med alla batterier så minskar styrkan efter en längre tid. Därför är det viktigt att du hanterar och sköter ditt batteri ordentligt samt följer tillverkarens rekommendationer och anvisningar för att uppnå längsta möjliga livslängd på ditt batteri.

Ord. pris: 17489,-
Pris 13119,-
Rabatt: 4370,-
Förv. lev. tid: Ring oss för leveranstid
Fraktkostnad: GRATIS

Passende accessoires bij Ebsen Fanø Lady Retro 2018

Stäng fönster

Hitta alternativa produkter

Här kan du snabbt och enkelt hitta ett passande alternativ! Välj vilka funktioner som är viktiga för dig så kommer du direkt till en översikt med alternativ!

  • Din längd (cm)
  • Önskad leveranstid
Stäng fönster

Ebsen Fanø Lady Retro 2018

Denna produkt är tyvärr slut i vårat webblager, men den finns kvar i en av våra butiker: