Elcykelpremien är snart slut | Endast 16% kvar! | Fynda idag och var en av dem som sparar ytterligare 25% vid köp av elcykel

Ebsen Fanø Lady Retro 2018

Förstora

Ebsen Fanø Lady Retro 2018

62431
Ebsen Fanø Lady Retro 2018 är en klassisk cykel med en vacker design. Cykelgeometrin ger dig en upprätt körposition som är fysiologiskt mild och gör att du kan navigera din omgivning utan problem. Enkel att stiga p&ari ...
Stor cykeloutlet!

Har du sett vårt stora utbud av begagnade cyklar och demomodeller? Klicka på länken nedanför för att se utbudet, och ha chansen att spara upp till hela 60% på din cykel! Se urval

Endast 16% kvar av elcykelpremien!

Om du vill ha möjligheten att vara en av de som får 25% rabatt vid köp av elcykel så gäller det att snabba på! Enligt uppgifter från Naturvårdsverket beräknas det endast finnas cirka 16% kvar av premien.

Storlek och kroppslängd
Klicka här för mer info om ramstorlek.
Stäng fönstret
Färg

* Obligatoriska fält

Ord. pris: 17489,-
Pris 15389,-
Rabatt: 2100,-
Förv. lev. tid: 10+ arbetsdagar
Fraktkostnad: GRATIS
Stäng fönster
Sensommar rabatt Spara 2100,- Normalt pris 17489,- Our price 15389,- Fri frakt! Spara 2100,-
×
!

ELCYKELPREMIUM

25% extra rabatt

Läs mer >

Så här mycket får du tillbaka:

 

Regeringens Elcykelpremie - så får du 25% extra tillbaka!

Elcykelpremien börjar att gälla från och med den 1 februari 2018. Regeringens elcykelpremie är ett bidrag på 25% av priset på din nya elcykel. Premien motsvarar 25% av din totala kostnad (inkl. moms) upp till 10 000 kr.

För att ansöka om bidraget till elcykel behöver du spara på kvittot till din nya elcykel och skicka in det till Naturvårdsverket inom 6 månader från datumet som står på kvittot. Naturvårdsverket hanterar ansökningarna i turordning från ansökningstillfället och de första utbetalningarna kommer att ske i april. Om du har köpt din elcykel på rea kan du ansöka om elcykelpremien.

Ytterligare frågor

Våra experter finns tillgängliga på telefon: 08 446 80 204. Via chatten nere på höger sida av skärmen och via mail: info@hellorider.se vardagar mellan 09.00 – 18.00.

×

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30 dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Gratis personlig rådgivning

Vi vill hjälpa dig

Vi finns tillgängliga på telefon och chatt alla vardagar mellan 09.00 - 18.00 för att hjälpa dig med alla möjliga frågor. Dessutom är våra cykelexperter tillgängliga för personlig rådgivning i våra butik och testcentrum som ligger i både Stockholm och Malmö.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur med din nya cykel.

×

Tredjepris i Elcykeltest 2018

Denna cykel kom på tredjeplats i kategorin med Citybikes i Elcykeltest 2018! Klicka här nedan för att boka en provtur eller ring en av våra elcykel experter för personlig rådgivning!

Boka en provtur Ring 08-446 80 204

Full beskrivning

Ebsen Fanø Lady Retro 2018 är en klassisk cykel med en vacker design. Cykelgeometrin ger dig en upprätt körposition som är fysiologiskt mild och gör att du kan navigera din omgivning utan problem. Enkel att stiga på och enkel att stiga av gör cykeln till ett utmärkt val när du exempelvis ska ut och shoppa. Bakre pakethållare och främre korg ger dig bra möjligheter att transportera bagage.

Komfort och säkerhet

Cyklar från märket Ebsen är tillverkade i Tyskland med design från Danmark. Det invändiga växelsystemet från Shimano, Nexus med 7 växlar ger dig mjuk och lätt växling varje gång. Batteriet är placerat i framhjulet och har en batterikapacitet på 450 Wh och har en uppladdningstid på 3-4 timmar. Fotbroms och V-broms ger dig bra och rejäl inbromsning varje gång.

Viktiga specifikationer

  • 28 tum hjulstorlek
  • Bafang motorsystem
  • Motor placerat i framhjulet
  • Ram i aluminium
  • Bakre pakethållare och främre korg
Specifikationer
Allmänt
Märke Ebsen
Typ av ram Damcyklar
Serie Fanø
År 2018
Hjulstorlek 28 tum
Typ av cykel Elcyklar
Artikelnummer AE-1820613-AE-1820624
Elsystem & Teknik
Motorsystem
Vilket motorsystem elcykeln har
Bafang
Placering av motorn
Placeringen av motorn bestämmer känslan av stödet. En främre motor "drar" cykeln framåt, medans en bakre motor "skjuter" cykeln framåt och en centrerad motor ger ökad pedalkraft.
Framhjulet
Motorns ljudnivå
En helt tyst motor kan du knappt höra, medans en nästan tyst motor kan höras lite i omgivningar med låg ljudnivå.
Låg ljudnivå
Maxhastighet 25
Walk assist
En cykel kan vara tung att dra med sig när man går. Med Walk Assist funktionen hjälper motorn till att rulla cykeln, upp till 6km/h.
Ja
Batteri
Batterikapacitet 450
Avtagbart batteri Ja
Batteriplacering Bakre pakethållare
Batterityp Lithium-ion
Uppladdningstid 3-4 timmar
Uppladdning i cykeln Ja
Display & funktioner
Växlar & Bromsar
Antal växlar 7
Typ av växel
Utvändiga växlar ger bättre kraftöverföring men kräver underhållning. Invändiga växlar kräver i stort sett inget underhåll, men ger inte lika bra kraftöverföring.
Invändigt
Typ av bromsar Fotbroms, V-bromsar
Typ av nav Shimano Nexus 7
Växelreglage Shimano Nexus 7 Speed
Remdriven/Kedjedriven Kedja
Komfort
Körposition Upprätt
Ram material Aluminium
Justerbart styre Ja, med verktyg
Stödben Enkelt stödben
Pakethållare
Praktiskt för bagage eller barnstol. OBS! Till EasyFit barnstolar krävs en EasyFit adapter.
Ja
Främre pakethållare Basket
Inklusive pedaler
Om denna cykel levereras med pedaler eller om du behöver lägga till det själv?
Ja
Vikt
Skydd
Garanti
Toon minder
Shimano Nexus 7

Detta är Shimano's mest populära invändiga växelsystem, och med goda skäl. De 7 växlarna ger otrolig mångsidighet och försäkrar en lätt och mjuk växling, varje gång. Du hittar Shimano Nexus 7 växelgrupp på stadscyklar, klassiska cyklar, barncyklar och flera elcyklar. Shimano Nexus 7 är mycket enkel att underhålla och extremt tåliga, vilket gör dem idealiska för intensiv användning.

Vad avgör räckvidden?

Räckvidden, eller hur långt elcykeln kan köra på en enda uppladdning, avgörs av flera olika faktorer. De två viktigaste faktorerna är din position på cykeln, alltså hur mycket du ligger över styret, och sen din vikt. Dessutom bestäms det också genom mindre faktorer såsom temperatur, friktion, om du kör med många intervaller eller oavbrutna sträckor och sen självklart, hur mycket du trampar. Precis som med alla batterier så minskar styrkan efter en längre tid. Därför är det viktigt att du hanterar och sköter ditt batteri ordentligt samt följer tillverkarens rekommendationer och anvisningar för att uppnå längsta möjliga livslängd på ditt batteri.

Ord. pris: 17489,-
Pris 15389,-
Rabatt: 2100,-
Förv. lev. tid: 10+ arbetsdagar
Fraktkostnad: GRATIS

Passende accessoires bij Ebsen Fanø Lady Retro 2018

Stäng fönster

Hitta alternativa produkter

Här kan du snabbt och enkelt hitta ett passande alternativ! Välj vilka funktioner som är viktiga för dig så kommer du direkt till en översikt med alternativ!

  • Din längd (cm)
  • Önskad leveranstid
Stäng fönster

Ebsen Fanø Lady Retro 2018

Denna produkt är tyvärr slut i vårat webblager, men den finns kvar i en av våra butiker: