Walleräng cyklar

(4) 4 Produkter hittades
Walleräng
  • ✓ Svensk briljans
  • ✓ Exklusivitet
  • ✓ Innovation

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Walleräng cykel

Walleräng cykel

En Walleräng cykel är svensk briljans, innovation och exklusivitet. Handgjorda i Sverige, är ledordet och målet att göra det enklare varje dag genom smartare lösningar. Cykelmärket vill ge samtliga människor och cyklister friheten att resa enkelt och möjligheten att kunna ta med sig allt det man vill på cykelturen utan att det blir jobbigt och svårt. För att kunna erbjuda en cykel med dessa lösningar till människor så revolutionerar Walleräng pendlingen.

En elcykel är ett mer och mer populärt transportmedel på grund av alla fördelar som de besitter. Det eldrivna motorsystemet gör att du får ett riktigt bra stöd vilket i sin tur gör att du får det mycket lättare att cykla. Framförallt upp- och nerför backar. Förutom att göra cykling både enklare och mer tillgänglig till alla, är elcykeln perfekt för att bibehålla en aktiv livsstil samtidigt som man bidrar till en hälsosam miljö och natur runtomkring sig.

Designad och byggd i det nordiska klimatet med tanken att klarar en cykel av det nordiska klimatet – klarar en cykel av alla klimat! Produktionen och tillverkningen av elcyklarna sker i Göteborg och sker för hand. Det är väldigt viktigt för företaget att alla cyklar blir noggrannt ihopsatta och att hantverksskickligheten håller hög klass.

Modulärt tänkande

Walleräng använder sig av ett så kallat modulärt tänkande. Detta innefattar främst deras ”Modular Travel System”. Detta system består av flera olika monteringssystem av komponenter med syftet att transportera alla olika slags varianter av gods och baggage. Monteringssystemet och dess delar är utformade så att du kan enkelt och smidigt kan montera precis den komponent som du vill ha på cykeln, beroende på vilket sorts baggage eller gods som du vill ta med dig på cykelturen. Systemet gör det smidigare för dig som cyklist och ger mer optimal transportation för gods. Tiden för enbart pakethållare bak och korg fram är över!

En Walleräng elcykel drivs av motorsystem Shimano Steps. Integrerat i designen utan att på något sätt försaka utseendet. Detta gör även att de hålls väl skyddade gentemot regn och blåst. Systemet är lättviktigt och intelligent, passar utmärkt till idén av en Walleräng cykel.


Förutom Walleräng tillhandahåller vi på HelloRider också en mängd andra kvalitetscyklar. Du hittar alltid ett stort urval av de största svenska märkena blandat med utländska favoriter hos HelloRider, såklart med prisgaranti.

  • Till våra elcyklar