Walleräng

(4) 4 Produkter hittades
Walleräng
  • ✓ Redifining everyday travel
  • ✓ Svensk briljans
  • ✓ Exklusiv och innovativ

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Walleräng elcyklar

Walleräng cykel

Walleräng smartbike är en unik, innovativ och exklusiv elektrisk cykel til alla dina resor på två hjul! Skandinavisk design kombinerad med ett prisbelönt motorsystem.

Walleräng ville vända uppochner på hur den dagliga pendlingen ser ut i Sverige. De samlade ett team av experter för att tillsammans tänka ut och bygga nästa generation av elcyklar. Det var också viktigt för Walleräng att göra det till ett strikt nordiskt projekt, för om den kan vara robust nog och tillräckligt hållbar för vårt nordiska klimat, då ska den klara allt.

Walleräng har ett Modulärt tänkande

När Walleräng började leta efter ett elcykelsystem med rätt nivå av integrerad design, prestanda och drift, hittade de det till slut hos Shimano och mer specifikt Shimano Steps. Shimano Steps är ett system byggt runt en rammonterad motor. Genom att integrera motorn runt vevlagren hamnar vikten lågt i ramen för bättre hantering. Elektroniken är inbyggd i motorn vilket skapar ett tillförlitlig och väderskyddat system, som dessutom väger väldigt lite. Med ett högpresterande litium-jon-batteri och ett intelligent krafthanteringssystem tar det dig längre än någonsin tidigare och det är precis den sortens kvalitet som gjorde Shimano Steps till det självklara valet för Walleräng.

Byggd för hand i Högsbo, Göteborg

Walleräng har alltid byggt alla sina cyklar för hand i den egna anläggningen i Göteborg. Det är en självklarhet att lägga ner den tid som krävs för att göra ett gediget hantverk och således blir alla cyklar omsorgsfullt monterade. Alltså hanterar Walleräng byggandet och montarandet av cyklarna precis lite noggrant som allt annat i processen – utan kompromisser.

Walleräng cyklar på Eurobike Award 2015

Att denna snygga och bekväma elcykeln vann juryns hjärtan i Eurobike Show i Tyskland 2015 är nog inte så förvånande. Här nedan kan läsa juryns egna ord om utmärkelsen::
“The M.01 is the SUV among e-bikes and therefore part of an even younger category in the e-bike segment. Due to its modular system, it’s easy to transform from an urban into a touring bike. And even with a big payload it isn’t afraid of long distances”

Om du är osäker på om en e-bike från Walleräng elcykel är perfekt för just dig du välkommen att kontakta vår kundtjänst antingen via e-post, chatt eller telefon så hjälper vi dig att hitta vad som är rätt för dig. Är du osäker på vilken storlek som passar vill vi påminna om vår utomordentliga storleksguide:

  • Hitta min ramstorlek

  • Förutom Walleräng tillhandahåller vi på HelloRider också en mängd andra kvalitetscyklar. Du hittar alltid ett stort urval av de största svenska märkena blandat med utländska favoriter hos HelloRider, såklart med prisgaranti.

  • Till våra elcyklar