Victesse

(11) 11 Produkter hittades
Mountainbike-säsong

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Victesse cykel

Victesse cykel

En Victesse cykel hittar du här hos oss på HelloRider. Cyklarna och elcyklarna från märket karaktäriseras av deras eleganta och fina svarta färg. Modellerna kommer i både matt svart färg och mer skinande svart färg. Cyklarna har hög komfort med ergonomiska handtag och komfortabla sadlar. En annan egenskaper som en Victesse cykel besitter är de goda transportmöjligheterna till baggage och gods. De praktiska möjligheterna är väldigt bra med pakethållare bak på modellerna, och om du önskar möjligheten att bära även mer baggage har flera av modellerna pakethållare även fram på cykeln. Detta ger ännu en dimension till retro utseendet som de olika cykelmodellerna har.

En Victesse elcykel eller cykel kommer med många olika alternativ beroende på vad du önskar att din perfekta cykel ska besitta för egenskaper. När det kommer till storlek finns det flera val att välja mellan, vilket gör att du kan hitta en exempelvis elcykel i precis rätt storlek för dig. Du kan även välja mellan högt eller lågt insteg. Ett lågt insteg gör det mycket enklare och smidigare för dig att kliva av- och på, speciellt om du har varit ute och shoppat.

Elcyklarna kommer med flera olika möjligheter där du kan välja mellan batteristorlek och placering av motorsystem. De olika modellerna har olika motorsystem där det skiljer sig var kraften och det aktiva stödet som hjälper dig cykla, kommer ifrån, och känslan du får när elmotorn tar vid. En framhjulsmotor ger dig känslan av att du dras framåt. En motor placerad i mitten ger dig ökad pedalkraft när du cyklar, och en bakhjulsmotor ger dig känslan av att du får ett tryck som hjälper dig framåt. Förövrigt kommer alla cyklar från märket utrustade med alla komponenter du kan tänkas behöva.

En Victesse elcykel är ett utmärkt alternativ av transportmedel som kommer ge dig komfortabilitet, balanserad cykling och hög praktikalitet oavsett vilken variant du köper!