Victesse

(6) 6 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Victesse cyklar

Victesse cykel

Victesse är den populära elcykeln som kommer göra så att du kan cykla på alla olika vägar så som landsvägar eller bergen. Med den starka motorn kommer alla cykelturer bli smidiga och enkla. Du kan ta dig fram utan att behöva bli svettig eller trött! Är inte det perfekt? Särskilt bra om du använder cykeln som pendlingscykel till jobbet eller alla andra vardagliga turer.

Hur fungerar en Victesse?

Sätt fast batteriet, hoppa upp och du kan börja trampa. När du väl har börjat trampa kommer motorn sätta igång och synkronisera med dina tramptag. Det gör att det inte kommer vara konstigheter att cykla men att det kommer att känna av kraften när motorn sätter igång. När du väl har trampat igång är det enkelt, du manövrerar Victesse elcykel som vilken annan cykel som helst.

Victesse har bra komponenter.

Alltifrån en stabil och skön sadel till riktig belysning tillkommer. Du kommer att känna dig som en prins eller prinsessa på en Victesse. Alla Victesse har komponenter som ger en hög bekvämlighet och har säkra bromsar. Bromsarna kommer göra att varje inbromsning kan ske snabbt och säkert när du behöver det.

Att investera i en elcykel kan kännas att det är mycket pengar men det kommer också betala tillbaka i att du använder cykeln förmodligen oftare då det är smidigt och du kan cykla överallt utan det du kommer att bli svettig eller trött. Du har olika nivåer på motorn som gör att du själv kan välja hur mycket hjälp du vill ha. Vill du ha mycket hjälp som när du cyklar upp för den branta och jobbiga uppförsbacken så kan du välja den högsta hastigheten så kommer du klara av det utan några större problem.

Känner du att det fortfarande svårt att välja cykel och du inte vet vilken du ska välja mellan så har vi en filterfunktion som gör att du kan fram cyklar som kommer att passa dina mål och behov. Är du osäker på vilken storlek eller att köpa en cykel över nätet kan du alltid ringa vår kundtjänst. De är specialister på cyklar och du kan nå dem via telefon, mail och chatt.