Transportcykel

(25) 25 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Varför transportcykel?

Transportcykel

Det spelar ingen roll ifall du är på väg till gymmet, hem till morföräldrarna eller till snabbköpet, en transportcykel kommer alltid till hands! En transportcykel finns även som cargobike eller lådcykel- men ändamålet är det samma. Den är utformad för att klara av att lyfta tunga grejer och helt enkelt toppen för transporter. Den praktiska pakethållaren i fören på din transportcykel gör att du alltid har tillräckligt med utrymme för att exempelvis förvara dina väskor. Kombinerar du dessutom pakethållaren i fören med en korg eller blir transportcykeln ännu mer funktionell.

Vårt utbud av transportcyklar

Transportcyklar är kända för sin robusta konstruktion, vilket gör de till perfekta val som exempelvis shoppingcyklar eller skolcyklar. På HelloRider.se hittar du ett brett utbud av transportcyklar, bland annat från kända märken som Cortina och VanTuyl. Det varier från att vara väldigt diskreta stadscyklar med stilrena metallhållare där fram, till att vara utrustade med ordentliga lådor där bak. En transportcykel är ett fantastisk fordon i vardagen! Nedan följer några av våra mest populära transportcykel-modeller:

På HelloRider.se kan du finna olika typer av transportcyklar. Hos oss finner du även transportcykel med handbroms samt transportcykel med fotbroms. Vad alla våra transportcyklar har gemensamt är att det gör det enkelt för dig att ta dig fram, oavsett vad din behov är eller vad du ska transportera. De är även slittåliga, och är tåliga mot slitage samt klarar av att göra tyngre lyft. Du kan dessutom välja din egen lyxnivå och på det sättet styra hur mycket du är villig att betala för din nya transportcykel. Ett tips för att hitta en transportcykel i din prisklass är att använda filtrerings-verktyget. Då kan du vara säker på att hitta en transportcykel som gör både dig och din plånbok glad!

Transportcykel för både herr och dam

Vi erbjuder transportcyklar med cykelramar anpassade för både herrar och damer. En transportcykel anpassad för damer har generellt en lägre instigning till skillnad från en transportcykel för män, som inte har det. Värt att ta i åtanke dock är att en transportcykel med lägre insteg många gånger faktiskt är en unisexcykel. Det lägre insteget gör den perfekt om man vill skjutsa småbarn i en sits på pakethållaren. Bägge modeller är dock lika stadiga och kan bära på lika mycket grejer.

  • Klicka här för att se alla transportcyklar vi har för herrar.
  • Klicka här för att se alla transportcyklar vi har för damer.