Transportcyklar

(16) 16 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Transportcyklar

Transport

De klassiska cyklarna är jättebra för turer inne i stan, på landet eller till den dagliga pendlingen. En transportcykel är dock ännu bättre, då det finns plats för både väskor och shopping. Transportcyklarna är stadigt byggda för en totalt problemfri cykelvardag utan underhåll. Våra transportcyklar är utrustade med helkapslade kedjeskydd, robusta pakethållare fram och bak och dubbelstöd. Du har är också möjligheten att montera en låda eller korg på den främre plattformen som gör att du kan lättare transportera större förmål utan att tappa dem. En mycket pålitlig cykel som finns i både dam- och herrmodell.

Vår mest populära transportcykel heter Cortina U4 Transport Dam

 • Otroligt bekväm sadel och handtag
 • Rullbromsar fram och bak
 • Andra besökare som har tittat på transportcyklar har även besökt dessa sidor:

  • Citybikes
  • Herrcyklar
  • Damcyklar
  • Vi hjälper dig

   Är du sugen på att handla en cykel över nätet men är lite osäker på din storlek? Lugn, vi kan hjälpa dig. Med vår unika ramstorleksguide möter du din kroppslängd tillsammans med din innerbenslängd, väljer vlken cykeltyp du är intresserad av och trycker på "beräkna"! Kan det bli enklare? Vi har också bifogat en tabell för en något mer generisk storleksguide om du inte skulle ha möjlighet att mäta dig.

   Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte hittat den perfekta transportcykeln här kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

   När du köper en cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Du vet väl också att vi alltid har 100 dagars betänketid på alla cykelköp. Priset behöver heller du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även för våra transportcyklar!