Transportcykel

(14) 14 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Transportcykel

Det spelar ingen roll ifall du är påväg till gymmet, hem till morföräldrarna eller till snabbköpet, en transportcykel kommer alltid till hands! Den praktiska pakethållaren i fören på cykeln gör att du alltid har tillräckligt med utrymme för att förvara dina väskor. Kombinerar du dessutom pakethållaren i fören med en korg eller blir transportcykeln ännu mer funktionell.

Transportcyklar är också kända för sin robusta konstruktion, vilket gör de till perfekta val som exempelvis shoppingcyklar eller skolcyklar. På HelloRider.se hittar du ett brett utbud av transportcyklar, bland annat från kända märken som Cortina och VanTuyl. Nedan följer några av våra mest populära modeller:

På HelloRider.se kan du finna olika typer av transportcyklar. Det finns transportcyklar med handbroms samt transportcyklar med fotbroms Du kan dessutom välja din egen lyxnivå och på det sättet styra hur mycket du är villig att betala för din nya transportcykel.

Transportcyklar för både herrar och damer

Vi erbjuder transportcyklar med cykelramar anpassade för både herrar och damer. Transportcyklar för damer har generellt en lägre instigning till skillnad från transportcyklar för män som inte har det. Bägge modeller är dock lika stadiga och kan bära på lika mycket grejer.

Se alla transportcyklar vi har för herrar. Se alla transportcyklar vi har för damer.