Specialcyklar

(2) 2 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Specialcyklar

Det finns en hel del specialcyklar idag på marknaden. Bland annat kompakta cyklar, lådcyklar och hopfällbara cyklar. Här samlar vi alla dessa olika cyklar för dig som är ute efter något utöver det vanliga.

Vikbar cykel, hopfällbar cykel eller vikcykel. Det finns många namn på denna modell av cykel. En hopfällbar cykel är som namnet säger, du kan fälla ihop den och lätt transportera den på exempelvis på tåget om du bor en bit bort från jobbet och pendlar eller om du bara vill ha med dig en cykel på semestern. Du kan också cykla till jobbet och blir vädret dåligt och du inte känner för att ta cykeln tillbaka så fäller du ihop den och tar med dig på bussen hem igen.

Dessa hopfällbara cyklar har funnits länge men kvalitéten har varit lite bristfällig. Allt ifrån att de vek ihop sig under en åktur men också att ramarna kunde gå sönder. Det har inte gjort cyklarna mer populära utan tvärtom, det har varit svårt för personer att gilla en hopfällbar cykel. Förr var det också svårt att komma upp i höga hastigheter och de var inte särskilt bekväma. Nu har hopfällbara cyklar blivit mer moderna och utvecklingen har bara blivit bättre. Cykelkedjan hamnar i mitten när du viker ihop cykeln, det gör att om du exempelvis lägger den i bakluckan på bilen så blir dina andra saker inte smutsiga från olja eller annan smuts som kan fastna på cykeln. Hjulen är små men du kan fortfarande få höga hastigheter och det är snabbare än att gå. Du får god kvalité på cykeln som inte stör cykelturen Nu kan du med fördel köp en hopfällbar cykel utan att tumma på kvalité, hastighet eller att den ska gå sönder. Ta med din hopfällbara cykel på semestern vart du än åker. Tågluffen i Europa eller campingen i Sverige. Du kan få frihet att kunna ta dig och se dig omkring på semester och känner att du inte vill ta eller kan ta bil.

Du viker lätt upp dem och det tar inte mer än några sekunder så har du en färdig cykel att cykla på. Du slipper också en massa cykellås då det är lätt att ta med sig den in på kontoret eller hemmet. Den blir så pass liten att den inte tar någon större plats. En Perfekt cykel för den som känner att de inte vill vara fast med att bara en cykla utan nu har friheten att kunna själv välja när du ska ta cykla eller ta något annat transportmedel.