Sensa racercyklar

(25) 25 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Sensa racercyklar

Sensa racercykel

Sensa kommer från vackra Almelo i Holland och har tillverkat cyklar i över tjugofem över. Deras motto är att utforma och utveckla sportiga cyklar för aktiva personer som gillar cykling. De har satt attraktiva priser så att alla ska kunna ha råd med kvalitativ och pålitlig cykel.

Utvecklarna av Sensa racercyklar har erfarenhet och testat cyklarna från alperna, Pyrenéerna, Ardennerna och holländska landskapet. De kombinerar deras kunskap med den kunskap som finns ute på vägarna och med andra cyklister.

Sensa racercyklar är deras mest populära cykelmodell och det förstå vi. Det är pålitliga och väl balanserade cyklar och du har många olika ramar och komponenter att välja mellan.

Racercyklar är cyklar som är tillverkade för att cykla snabbt på. Ramen, däcken, handtaget och sadeln är gjorda för att det ska vara rörligt och du sak få ut dem mesta när du cyklar så att du kan vinna de där tävlingarna, att du gör personbästa eller när du är ute på landsvägarna och motionsrundan så att du kan vara ute i timmar och fortfarande känna glädje.

När du ska köpa en cykel så är det många olika komponenter, ramar, sadlar, växlar och bromsar att välja mellan. Något du kan tänka på innan du köper din Sensa racercykel är att veta hur ofta som du ska cykla och hur terrängen ser ut där du har tänkt dig att cykla. Om du vet det så är det lättare att veta vilka komponenter som passar dig.

Du kan också använda dig av filterfunktionen där du väljer de alternativ som passar dig och du kommer att få fram en cykel som matchar dessa kriterier. Om du fortfarande är osäker på vilken cykel du ska välja så kan du kontakta vår kundtjänst via telefon, mail och chatt.