Sensa cyklar

(88) 88 Produkter hittades
Sensa Cyklar

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Sensa cykel

Intersens Bikes & Parts BV är lokaliserat i Almelo, som ligger på den östra sidan av Nederländerna. I över 25 års tid har företaget tillverkat sina produkter och allt som tillverkas kommer från denna plats. Ledordet som en cykel från Sensa är grundat på, är att tillverka högkvalitativa cyklar för aktiva människor. Företaget når detta genom att prissätta så rättvist som möjligt för att kunna erbjuda cykelmodeller till så många människor som möjligt. Bakom företaget står cykelentusiaster som genom dess egna entusiasm inför cykling vet vad som krävs av en cykelmodell och hur man kan fortsätta utvecklandet framåt. Märket kallar inte sina produkter ”Sensa Performance Products” för inget!

En Sensa cykel kommer i många olika kategorier med olika sorters egenskaper. Varenda cyklist är unik och det är bara naturligt att en modell ska reflektera detta. Modellerna byggs för beställning och kommer i cykelkategorier med fokus på mountain, road och trekking, till Supra.

Cyklarna som är utformade och tillverkade för stads och vägcykling, kan du vara säker på att de är välbalanserade, och att komponenterna är utvalda med eftertanke så att du kan fokusera på att njuta av din Sensa cykel. När det kommer till cyklar avsedda för mountain körning finns det touring alternativ och racing alternativ. Cyklar med en mix av högkvalitativa komponenter på varje modell ser till att du vid varje modell kan vara säker på att du får högsta kvalité vid varje prisintervall. Cyklar i kategorin trekking använder teknik för att skapa lättviktiga ramar som inte bara ser bra ut, utan är också starka och tåliga. Komponenterna är utvalda för att ge bästa möjliga prestanda till ett bra pris. Dessa modellerna är garanterade att ge dig de bästa förutsättningarna och verktygen för att slå personliga rekord och få massvis med körglädje.

Företaget är kända för sina racercyklar och hybridcyklar. Cyklarna har läcker design och sportigt utseende. Med sina framåtböjda körpositioner och aerodynamiska sittställningar kommer du susa fram på en Sensa cykel längs med vägarna och nerför backarna. Cykelmärket ser till att komponenterna håller bra kvalité gentemot prisklass, vilket gör att du som cyklist i stället kan fokusera på din cykling och känna dig nöjd över din Sensa cykel!