Sensa cyklar

(72) 72 Produkter hittades
Sensa Cyklar

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till vår butik i Stockholm är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Sensa cyklar

Sensa cyklar är ett holländskt cykelmärke som redan har 25 år i ryggen. Sensa cyklar levererar högkvalitetscyklar till alla cykelälskare till ett rimligt pris för att så många som möjligt ska kunna njuta av deras cyklar. Cykeltillverkarna hos Sensa har utforskat allt från Alperna, Ardennerna, Pyrenéerna och de platta holländska vägarna för att med säkerhet kunna leverera cyklar som klarar alla klimat och underlag. Sensa är dock motsatsen till färdiga, med ett öra mot marknaden och ett öra mot cykelvärlden har de alltid stenkoll på vad som kan göras bättre och vad framtidens cyklister önskar.

Sensa cykel

Sensa unik

Varje cyklist är unik. Därför har Sensa satsat på att ha många olika set av tillbehör av val att välja mellan för att din nya cykel ska passa dig så perfekt som möjligt. Hos HelloRider har vi plockat in ett stort urval Sensa cyklar för att du ska kunna hitta precis den som passar dig bäst, alltifrån Sensa triathloncyklar till barncyklar till ett så bra pris som möjligt:

Här är några populära Sensa modeller

Vi hjälper dig

Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte känner att Sensa har favoritcykeln för dig kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

När du köper en cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även cyklar från Sensa.