Retro cyklar

(3) 3 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Retro cykel

Retro cykel

Våra klassiska cyklar är härliga, enkla och stadiga cyklar som både passar till gammal som ung, man som kvinna och ungdom och vuxen. Alla känner också till den klassiska retro cykelmodellen. Men sin enkla och stiliga design där du har en upprätt sittposition och får en bra uppsikt över din omgivning, det är svårt att föreställa sig gatorna utan dem. Under de senaste åren har fler och fler märken börjat experimentera med denna klassiska modell vilket gör att det nu finns ett mycket brett utbud av färger och mönster! Den klassiska cykeln har alltid ergonomi och komfort i största fokus och finns också i versioner med fastmonterad cykelkorg. Dessa klassiska cyklar passar lika bra för pendlingen när du ska till jobbet, gymmet eller andra vardagliga sysslor som när du ska på helgutflykterna till en skön park eller stranden.

Vår mest populära klassiska cykel kommer från Merida, en enkel cykel på en väldigt vänlig prisnivå. Den har tre invändiga växlar, pakethållare och stänkskärmar och kommer i härligt starka färger som du välja bland:

 • Merida Classic City
 • Skulle du istället vilja kika på våra citybikes hittar du dem här:

  Klassiska elcyklar

  Utöver alla olika färger, modeller och mönster tillgängliga kan du också få klassiska cyklar med elmotor.

  Vi hjälper dig

  Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för just dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte hittat den perfekta klassiska cykeln för dig kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

  När du köper en cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även för våra klassiska cyklar!