Raleigh elcyklar

(2) 2 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Raleigh elcyklar

Batavus elcykel

Raleigh elcyklar har kvalité och design som koncept. Visionen hos Raleigh är att tillverka elcyklar som ser ut som och är lika enkla att använda som vanliga cyklar. Det diskreta batteridrivna systemet ger dig ett snällt och kraftfullt stöd på cykelvägarna. Med en Raleigh elcykel kommer du alltid ha medvind på cykelvägarna, oavsett terräng, väglag eller uppförsbacke. Batterisystemet är en av de starkaste på marknaden, vilket gör cykelresan till ett rent nöje. Med den moderna litiumbatteriteknologin så laddar du cykeln snabbt och enkelt. Raleigh är synonymt med kvalitetscyklar, och det stämmer särskilt bra när det gäller Raleigh elcyklar.

Raleighs elcykelmodeller

Raleigh har utvecklat flera olike elcykelmodeller. Inom elcykelområdet så kan du hitta följande modeller: Raleigh Elegance, Raleigh Superbe, och Raleigh Superbe Comfort. Raleigh Elegance är Raleigh’s svar på den klassiska elcykeln, och låter dig montera både ett barnsäte och en cykelkorg om du behöver det. Raleigh Superbe Comfort är en elcykel byggd med stötdämpare på sadel och styre för att du ska få en extra mjuk cykeltur.

Raleigh Superbe är också känd under namnet ”Aktiv Sund” och är utvecklad i samarbete med Aeldre Sagen, en dansk organisation som jobbar för äldres rättigheter. Testpiloter från Ældre Sagen har här jobbat tillsammans med Raleigh-designers för att nå fram till bästa möjliga resultat. Raleigh Superbe’s elcykel är anpassad för att du ska kunna få en robust och lättdriven elcykel.

När du köper Raleigh elcyklar

Det kan vara svårt att bestämma vilken Raleigh elcykel du ska välja. Men du kan alltid komma förbi en av våra testcenter för att få en känsla för vilken modell som passar dina behov bäst. Här finns våra elcykelexperter som kan svara på alla dina frågor om elcyklar, underhåll, eller vad du än kan tänkas fundera på.

Letar du efter en bra Raleighelcykel? Ibland har vi erbjudanden på Raleigh elcyklar. Men du kan också hitta en bra deal på elcyklar från andra välkända märken. Våra erbjudanden gäller såväl online som på våra fysiska testcenter.