Elektriska mountainbikes

(79) 79 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elektrisk mountainbike

Elektrisk Mountainbike

En elektrisk mountainbike är som namnet säger, en mountainbike som har en eldriven motor monterad på vilket gör att du får en extra knuff i de jobbiga uppförsbackarna.Dessa cyklar är populära och det är en trend som håller i sig. Då motorn är eldriven ger cykeln inte från sig något ljud och eftersom den sitter som ett hjälpmedel på cykeln är det som en vanlig mountainbike. Det är inte som en moped så att använda en elektrisk mountainbike kommer inte att förstöra naturen eller riva upp stigar och hinder.

Fördelar med en elektrisk mountainbike

Fördelar med att använda sig av en mountainbike med motor är att du kan vara ute i timmar utan att det blir jobbigt. Det är inte så att du förlitar dig helt på motorn ska göra jobbet, du måste fortfarande trampa och sen kommer motorn att synkronisera med dina tramptag och gör så att du får hjälpen du behöver. Nu kan du med funktionsnedsättning eller som vill testa på alla möjliga och omöjliga teärränger åka och prova alla dessa platser. På en asfalterad väg kan en el-mountainbike vara lite svårare att manövrera med de breda och grovmönstrade däcken än en elektrisk hybridcykel men på grusiga, isiga steniga vägar kommer det at både gå snabbare och smidigare. På styret sitter displayen som du styr motorn med, du väljer själv vilken nivå som du vill använda dig av. vill du att det ska vara lite tuffare att ta sig upp för den branta backen så kan du ha en låg nivå på motorn och en hög växel eller i nedförsbackarna kan du göra tvärtom. Det är du som bestämmer hur dina äventyr ser ut

Några av våra populära elektriska mountainbike modeller.
  • Merida elektrisk mountainbike
  • Crescent elektrisk mountainbike
  • LaPierre elektrisk mountainbike
  • Vill du ha mer information

    Är du fortfarande osäker på om en elektrisk mountainbike är cykeln för dig eller inte riktigt säker på att köpa en cykel online. Du kan vara lugn, vår personal på HelloRider är specialister på cyklar så har du frågor eller funderingar så kontakta kundtjänst på telefon, mail eller chatt. De hjälper dig genom hela processen och ger tips och råd på vad du ska tänka på när du beställer en cykel.