Mountainbikes / MTB (356)

(356) 356 Produkter hittades

Rutnät Lista

spara 25%

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, garanterar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Kampanj just nu:FRI FRAKT PÅ ALLA VUXENCYKLAR

Enkel service

Annars gäller gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare cyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till våra butiker i Stockholm eller Malmö är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Mountainbikes/MTB

Mountainbike

Slår ditt hjärta snabbare när du tänker på fart och spänning? Älskar du frisk luft i kombination med leriga spår, skarpa svängar och slingrig skog? Vad bra, det finns nämligen oändligt mycket kuperad natur i Sverige där du kan testa dina mountainbike färdigheter så mycket du bara orkar.

HelloRider vill inget hellre än att hjälpa dig i ditt MTB äventyr. Oavsett om du söker en mountainbike för asfalt, skog, grus eller gräs, oavsett tidigare erfarenheter och oavsett plånbok kommer vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig hitta din nya drömcykel hos oss. Vi på HelloRider är återförsäljare av ett stort urval av kvalitetscyklar vilket i högsta grad även gäller för våra mountainbikes där vi har ett brett urval från de populäraste märkena.

Nedanför kan du se en handfull av dessa:

Det finns också mountainbike som är anpassade som exempelvis mountainbike dam där ramen är lite mindre för att gör det lättare för de med kortare överkropp och armar. Även mountainbike för barn finns där däcken är mindre och är tillverkade för att passa barn.

Spänn fast cykelhjälmen ordentligt och du kommer att vara redo för alla hinder naturen bjuder på. Med vårt breda sortiment så hittar du lätt en hjälm som passar dig, klicka in på sidan för cyklehjälmar här.

Köp av mountainbike

Innan du kastar dig ut i djungeln av mountainbikes är det en god idé att tänka igenom och undersöka vilka förväntningar och behov du har. Vill du ha en high performance mountain bike med en ultralätt ram och högkvalitativa komponenter som klarar även de svåraste underlagen? Eller kanske en nybörjarvariant att bara ha kul i skogen med?

Mountainbike eller MTB?

Kärt barn har många namn. Du har säkert redan stött på MTB eller MTB cykel som är förkortning för mountainbike, då detta oftast används av utövare, branchfolk och yngre generationer. Folk säger ofta MTBs framför mountainbikes, men för säkerts skull kan vi förtydliga att det är precis samma sak och du hittar således alla våra MTBs och mountainbikes på den här sidan.  

Oavsett om du är nybörjare eller expert cykel MTB eller mountainbike 29 har vi rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter för att sortera mellan dina olika preferenser så att du har störst chans att hitta precis vad du söker. Se även vårt stora utbud av cyklar, utöver våra många fina mountainbikes. Hos HelloRider har vi alltid en cykel för dig. I vår kundtjänst står vi alltid redo att svara på dina frågor genom telefon, mail eller chat.