Monark elcyklar

(10) 10 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Monark elcykel

Monark elcykel

Om du gillar cyklar som har klassisk design men med lite retro-känsla så kommer du älska Monark. Vi vågar påstå att Monark fokuserar lika mycket på designaspekten som på prestandan när det kommer till produktionen av deras elcyklar. Det är därför inte konstigt att Monark's elcyklar och cyklar är en av de mest köpta för vardagsbruk och pendling, Monark's elcyklar är snygga, funkionella och har hög kvalitet.

Monark-elcyklar i vårt sortiment

Monark elcykel finns som både herr- och dammodell med ramen som skvallrar om vilken kategori det rör sig om - herrcykeln har en rak ram och damcykeln en böjd sådan. Monark elcykel erbjuder även en delbar/vikbar modell som är lätt att ta med sig på resa. De olika dam- och herrcyklar har skämtsamt nog döpts efter manliga respektive kvinnliga namn.

Motorsystemet i Monarks elcyklar

Monark elcykel motorsystem på de flesta elcyklarna kallas för E-Going Front och ger ett stöd på upp till 25 km/h vilket är standard och maxfart för en elcykel om du inte trampar upp en högre hastighet själv. Motorn i samtliga modeller hos Monark elcykel är inkluderad i framhjulet och ger upp till 5 assistansnivåer. Dessa reglerar du enkelt från displayen som behändigt sitter på styret. Några av Monark elcykel sortimentet använder sig dock av den mer effektiva Shimano Steps E-5000 där motorn är integrerad i mittenpartiet. Batterikapaciteten i samtliga Monark elcyklar ligger på 400 Wh, vilket gör att du kommer upp i en räckvidd på cirka 70-80 km.

Komponenter och funktioner

Monark elcykel är designad för urbana förhållanden med en pakethållare bak och/eller fram, en stadig och snygg sadel och möjlighet till att hänga en cykelkorg på styret. Cyklarna är utrustade med fotbroms och/eller V-broms samt ett inkluderat växelsystem med 3-7 växlar, från Shimano. Förutom dessa funktioner har Monark satsat på kedjeskydd, kraftiga hydrauliska skivbromsar, stänkskärmar samt styrktåliga aluminiumramar - och inte minst en vacker design.