Merida elcyklar

(21) 21 Produkter hittades
Elcyklar

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Merida cykel

Cykelmärket grundades av Ike Tseng, en visionär som under en resa i USA i början av 1970-talet upptäckte en cykelverkstad som utanpå dörren hade en lapp som beskriver hur de inte accepterade och utförde reparationer på cyklar från Taiwan, då verkstaden ansåg att de helt enkelt hade alldeles för dålig kvalitet och det fanns ingen mening med att utföra reparationer på dessa cyklar. Detta irriterade Tseng som redan 1972 var igång med sin första tillverkningsanläggning för sitt företag Merida Industry Co, Ltd.

Namnet kan översättas från de tre stavelserna ”Me-Ri-Da”, och betyder att cykelmärkets intentioner är att tillverka endast vackra och högkvalitativa produkter som gör det möjligt för alla att ta sig fram till deras desination på ett så komfortabelt sätt som möjligt. Utvecklingen slutade inte där utan 1988 togs nästa stora steg framåt och det självständiga märket Merida tog plats med filosofin av filosofiska och internationellt erkända cyklar. Märket fortsätter att utvecklas och firade 25 år 2013. Numera kombineras design produktion och kompetens från Taiwan med erfarenheten hos tyska utvecklingscenter. I Stuttgart, Tyskland arbetas det kontinuerligt med nästa generations Merida cyklar av högkvalificierade tekniker. Det moderna testlabbet, omfattande verkstad och nära samarbete med professionella idrottare kan produktionen testas nogrannt och ständigt utvecklas. På detta viset arbetar produktionen med att förfina befintliga koncept och genom att utveckla nya konstruktioner.

Över tid har listan över cykelmärkets innovationer och produkter blivit att längre. Märket var bland annat en av de första tillverkarna som producerade aluminiumramar med Hydroforming System-teknik. Genom att injicera varm olja under högt tryck kan aluminiumet tillverkas i väldigt tilltalande former. Detta resulterar i högkvalitativa och moderna aluminiumformer som man kan se i märkets cyklar och mountainbikes. Prestanda och komfort ges även stor uppmärksamhet när det kommer till företagets produkter.

En Merida cykel kommer i väldigt många olika varianter, kategorier och modeller. Från hybridcyklar, mountainbikes, racercyklar, citybikes till elcyklar och barncyklar. Producerade med högkvalitativa komponenter, häftiga färgteman och aggresiva designer. Beroende på modell har en Merida cykel olika sorters funktioner och egenskaper såsom insteg, pakethållare och geometri. En cykel från märket garanterar versatilitet, läckra färgteman och smarta funktioner. En cykel från märket förkroppsligar märkets motto: ”More passion, more bikes”. Cykel med passion!