Merida elcyklar

(33) 33 Produkter hittades
Elcyklar

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till vår butik i Stockholm är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Merida cyklar

Merida

Ända sedan en av cykelbranschens största visionärer, Ike Tseng, skapade företaget 1972, har Merida fortsatt att imponera, gång på gång. De har visat hur extremt viktig ung och entusiastisk innovation är för utvecklingen av dagens cyklar. Deras expertis inom professionell cykling såsom MTB, Racer och Cyclocross gör att dem skapar produkter med otroliga körupplevelser som sen gör att åkaren resulterar på höga nivåer, varje gång! Självklart arbetar dem smart och tar med sig deras erfarenheter och helhjärtade entusiasm till nästa projekt. Och deras hybrid och satdscykel sortiment är ett klart bevis på att kvalitén i en produkt sitter djupare än materialet själv. Dem kan stolt stå upp för deras slogan; More passion, more bike!

Se ett par exempel på modeller nedanför:

Merida elcyklar

Merida har sakta men säkert satt sitt fotavtryck på elcykel marknaden. Med en rad olika modeller från både MTB, hybrid och sen också deras klassiska cyklar såklart. Alla med olika designer, olika motorsystem, olika färgkombinationer, olika storlekar och självklart olika prisklasser - du kommer få beslutsångest av alla härliga val som Merida erbjuder! Vilken tur att vi på HelloRider enkelt kan guida genom alla sortiment så vi garanterat hittar din absoluta favorit!

Se ett par exempel på modeller nedanför:

Merida 2016

För säsongen 2016 så har Merida utmanat marknaden en hel del, med otroliga modeller. Som exempel så har deras senaste fulldämpade modeller, Ninety-Six, blivit en extremt uppdaterad legend; tänk dig att de har sparat den gamla goa Downey-Jr på insidan men helt och hållet bytt ut Iron-Man dräkten till senaste material och teknologi! Sen har ju också deras Scultura racercykel blivit utvald av Cycling Weekly till "Årets lättaste cykel 2016". Och sist men inte minst, deras senaste Crossway Urban serie är en rad modeller som sätter fingeravtryck på begreppet "stilren" och tar vardagscykling och pendling till en helt ny nivå och gör omvägar till något roligt!

Vi hjälper dig

Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte känner att Merida har favoritcykeln för dig kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

När du köper en cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även cyklar från Merida.