Merida elcyklar

(5) 5 Produkter hittades
Elcyklar

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Merida elcykel

Merida elcykel

Merida elcykel är framtagen för att göra cykelturen så enkel och anpassningsbar till terrängen som möjligt. Cykelmärket har ett antal olika elcykelmodeller att välja mellan, beroende på om du bara ska åka till affären och handla eller om du vill ge dig i kast med en tuffare färd i svårare terräng, alternativt långa turer som kräver mycket av både cyklisten och motorsystemet. Merida har racerbikes, mountainbikes, hybrider och klassiska elcyklar men den gemensamma nämnaren är att alla varianter är slitstarka och enkla att hantera, oavsett ändamål.

Merida elcykel - modeller

Under tiden som Merida har slagit sig fram på den skandinaviska marknaden, har de också sett till att anpassa sina modeller till de nordiska klimatförhållandena, med allt vad det innebär. Några varianter ur kategorin Merida elcykel är listade nedan.

  • Merida elcykel eSpresso - finns som dam och herr och lämpar sig extra bra för stadstrafik i vardagen där du behöver ha uppsikt över miljön
  • Merida elcykel eBig Trail- en mountainbike i robust format som fungerar perfekt i svårare terräng för den sportiga livsstilen
  • Meridas svårslagna motorsystem

    Meridas elcyklar är tillverkade för att assistera dig under dina cykelturer utan att du behöver känna dig tvungen att avbryta. De stöttåliga aluminiumramarna, hållbara däcken och den praktiska designen gör att de är enkla att styra samt kliva på och av när du är klar utan att du behöver oroa dig för repor eller ben som hakar fast. Men det som utser Merida elcyklar till några av de bästa på marknaden är motorsystemen Shimano’s STePS E6000/E8000 som antingen är belägna baktill eller framtill (som i de flesta fall), och gör trampandet till en lätt match samt förser dig med rätt assistansnivå och passande motorkraft i alla svängar och på raka sträckor.

    Med Merida elcykel är det bara att börja trampa så synkroniseras det med motorn på ett kick. Det lätta batteriet på 500 Wh ger en räckvidd på cirka 90 km innan du måste ladda upp det. Elcyklarna inkluderar även alla viktiga komponenter för en säker åktur som lyse fram och bak, pakethållare, displayer och ihärdiga stänkskärmar.