Merida Big Seven

(19) 19 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till vår butik i Stockholm är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Merida Big Seven

Big Seven är en mountainbike som är bra för alla dina äventyr off-road. Det är storlek 27 tum på däcken vilket är en perfekt storlek som är bra för dig som gillar trixiga banor. Det är enklare med en cykel som är lite mindre då du har lättare kan manövrera runt hinder eller andra situationer som kan uppkomma. Du har också e-bike som har en eldriven motor monterad. Du kommer att få en extra knuff när du är ute off-road. Alla möjliga och omöjliga terränger kommer att bli enklare att ta sig genom. Du väljer själv vilken nivå på motorn du vill ha och på så sätt också hur mycket hjälp du kommer att få när du tar dig genom de olika terrängerna. En perfekt cykel för dig som gillar att cykla på olika äventyr.