Merida Big Nine

(13) 13 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Merida Big Nine

Merida Big nine är cyklar ned 29 tum däck. Det gör att du har bättre kontroll över cykeln men den är inte lika bra om du ska cykla trixiga banor. Merida big nine kommer också som e-bike. Det betyder att Merida har monterat en motor på cykeln och den kommer att ge en extra knuff när du är ute och cykler. Trampa på som på en ”vanlig” cykel och du kommer att känna kraften av motorn. Nu kommer alla cykelturer som tidigare känts omöjliga bli möjliga. Du förstör inte miljön och du väljer själv vilken nivå på motorn du vill ha. Big nine kommer i olika prisklasser och det som skiljer sig är komponenterna, om du vill ha hjälp om vilken som kommer att passa dina behov och mål så kan du kontakta vår kundtjänst via telefon, mail eller chatt. De hjälper dig att hitta en cykel som är bra för dig.