LaPierre Elcyklar

(16) 16 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

LaPierre Elcyklar

LaPierre elcykel height="250" />

LaPierre elcyklar är cyklar som alla andra LaPierres cyklar, pålitliga, snygga och bekväma. LaPierre startade sitt företag i Dijon i Frankrike där de fortfarande är verksamma. Deras huvudkontor och utvecklingscentrum ligger där men har också vuxit och har verkstäder runt om i Frankrike.

LaPierre gör cyklar som används på touren och har många skicklig och duktigare åkare i deras stall. Du kommer få lika bra komponenter som passar dig och din cykelåkning. LaPierre var först på marknaden och är fortfarande ledande på mountainbike.

Idag finns det ett brett sortiment av cyklar från racercyklar till stadscyklar. Det är bara att välja den som kommer att fungera bäst för dig.

LaPierres elcyklar är som deras andra sortiment, brett. Det är sportcyklar och hybridcyklar. Sportcyklarna kommer göra att cykelturerna blir enklare. Det är inte fusk utan nu kommer de här terrängerna som du tänkt vart omöjliga bli möjliga.

Hybridcyklarna gör att du har en cykel både för alla vardagliga ärenden men också när du vill ut på landvägar och ha mer motion eller bara cykla runt. Anpassad efter racercykeln med dess komponenter men också mountainbike för att få det bästa av världarna.

Stadscyklarna är tillverkade för att vara bekväma och du kan cykla runt i staden, utflykter eller andra sysslor. DU har en mer upprätt sittställning som gör att du har bra uppsikt över din omgivning.

Det som är likadant med LaPierres elcyklar och andra elcyklar för den delen är att när du börjar trampa kommer motorn att sättas igång och du kommer att känna kraften som du får. Motorn synkroniserar med dina tramtag vilket gör att det är inget konstigt att cykla men att du känner skillnaden. Har du inte använt en elcykel förut är det en ny känsla och du kommer inte vilja att byta tillbaka.

Fördelar med en LaPierre elcykel är att du kommer att komma fram till jobbet utan att vara trött eller svettig eller så får du den hjälp som gör att du klarar av alla dina mål när det gäller motionen.

Vet du fortfarande inte vilken LaPierre elcykel du vill ha eller om du är osäker på att köpa din cykel på nätet så kan du kontakta våra specialister på kundtjänst, de kan allt om cyklar så de hjälper dig gärna under hela processen. Du kan nå dem via telefon, mail och chatt.