LaPierre

(133) 133 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till vår butik i Stockholm är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

LaPierre cyklar

lapierre

Lapierre är ett franskt cykelmärke från Dijon I Frankrike. Företaget grundades 1945 av Gasten Lapierre i Dijon har idag tre fabriker runt om i Frankrike och producerar kring 90 000 cyklar om året. Huvudkontoret ligger kvar i Dijon där de också har sitt utvecklingscenter. Märket förenar tekniska innovationer, läcker design med fler detaljer, vilket bland annat bevisas i att det franska teamet FDJ enbart använder LaPierre cyklar för tävlingarna i UCI World tour.

VarförLaPierre

LaPierre bikes kommer i olika modeller, exempelvis så var de först med i Europa att tillverka mountainbike och blev genast ledande med deras Lapierre MTB. Även om de tillverkar cyklar för professionella cyklister som cyklar de stora tävlingarna och behöver ha den senaste tekniken när det gäller ramen eller bromsar så är LaPierr bikes för alla personer som cyklar. LapPierre 2017 har ett stort sortiment av cyklar och i olika modeller. Du kan välja mellan mountainbike, racing, el-cyklar eller stadscyklar.

Här är några av populära LaPierre modellerna som vi har::

  • LaPierre Elcyklar
  • LaPierre MTB
  • LaPierre Racercyklar
  • Lapierre cyklarna kommer i många olika modeller och komponenter. Det kan då vara svårt att veta vilken som kommer att passa bäst. Du kan använda vår filterfunktion som gör det lättare att kunna välja bland alla modeller. Om du fortfarande är osäker på vilken av dessa cyklar du ska välja så kan du kontakta vår kundtjänst via telefon, mail eller chatt. De är specialister på cyklar och hjälper dig genom hela processen.

    Några tips när du ska köpa cykel är att veta vad du ska använda cykeln, är det för motion eller vardagliga ärenden eller både och? Vi har cyklar för alla tillfällen. Sen är det bra att veta hur ofta du ska använda cykeln. Använder du cykeln ofta kan det vara bra med en som har komponenter som tål det och som är gjorda för det medan en som använder cykeln sällan så kan du ha andra komponenter och priset kan variera.

    LaPierre har hög kvalité på sina cyklar vilket känns när du testar en LaPierre bike men de är också noga med att allt ska gå rätt till i tillverkningen. Genom hela den processen så finns det en Bike Pass som signeras efter varje steg som cykeln går igenom. Allt detta för att du ska få en så bra cykel som möjligt.