Cyklar med lågt insteg

(35) 35 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Cykel med lågt insteg

En cykel med ett lågt insteg är en cykel där ramen är låg och det gör att det blir smidigare och enklare att kliva av och på en cykel. Dessa cyklar lämpar sig bra för dig som har problem med rörligheten, kanske har du blivit äldre och stelare eller några tidigare skador som gör att lyfta benen inte är lika lätt längre. Med lågt insteg behöver det inte vara svårt att få över benet på cykeln. Som med alla andra cyklar så kommer en cykel med lågt insteg i olika färger och med en rad komponenter som underlättar cyklingen. Välj exempelvis hur många växlar du ska ha, om det är rullbromsar eller v-broms som passar dina behov.

Varför en cykel med lågt insteg

Alla borde få känna vinden i håret när du cyklar och med lågt insteg kommer fler att kunna få göra det. En cykel är användbart till så mycket, den långa turen till affären och sen hem med tunga matkassor behöver inte längre vara jobbig. Ta fram din cykel och du kommer vara framme snabbt och smidigt och har du cykelkorg så transporterar du enkelt hem varor. Välj den cykel som passar dina behov bäst så har du en hjälpande hand i de flesta lägen.

Några vanliga cyklar med lågt insteg

  • Brinckers Corsica lågt insteg
  • Ebsen Porto Cervo lågt insteg

    Vi hjälper dig

    Är du fortfarande osäker på vilken cykel och storlek du behöver när du köper online. Du kan vara lung, Vår personal är specialister när det gäller cyklar och vi brinner för att hjälpa dig att få en cykel som passar dina behov. Var sig du är nybörjare eller expert så har vi en cykeln som kommer hjälpa dig att nå dina mål. Har du fler funderingar så kontakta vå kundtänst som genom telefon, mail eller chatt.