Kross cyklar

(6) 6 Produkter hittades
Sensommar rabatter

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Kross cykel

Cykelmärket Kross startades och grundades 1990. Märket och dess cyklar har kommit dit de är i dag tack vare sin passion, vision och konsekventitet från deras grundare. Över tjugo år har märket utvecklats från att vara en liten cykelaffär till en av de mest prominenta tillverkarna av cyklar i Europa.

2006 var ett av de allra viktigaste åren för märket. Detta var året då de introducerade en rad av olika produkter inom kategorier som mountain, stadscykling, trekking, barncyklar, cross och cyklar utformade för vägar. Ny design introducerades och ny kvalitet implementerades. Komponenter och bättre ramar tillsammans med material utvecklades. Samtidigt expanderades distributionen och specialbutiker dök upp. Det var nu märket på allvar började att utmana och kunde jämföra sig både teknologiskt och visuellt med cykelvärlden.

Inspirationen för deras cyklar härstammar från de känslor som uppkommer vid cykling. Denna kunskap transformeras sedan till produkter som tillverkas i dess industriella anläggningar. Ett företag av aktiva cyklister som vill erbjuda de bästa cyklarna till resten av världen. Dess cyklar syns ofta på diverse tävlingar runtomkring världen. Passionen kommer från de aktiva cykelentusiasterna som företaget är uppbyggt på. Dess fabriker och tillverkningsanläggningar ser till att produkterna är moderna i design och konstruktion. Från ritbordet till slutlig produkt är varje produkt noggrannt kontrollerad för att garantera kvalitet och effektivitet.

En Kross cykel är konstruerad och tillverkad med hög kvalité enligt företagets ledord. Företaget är engagerade i miljöfrågor och arbetar ständigt mot att minimera och förhindra negativ miljöpåverkan. Prestanda genom kvalitet i säkerhet och en hälsosam miljö.

Cyklarna är oftast utformad och dedikerad för att fungera utmärkt för trekking såväl som stadscykling. Hög kvalité i dess komponenter och en utmärkande design. En Kross cykel eller elcykel besitter häftig geometri och smidiga lösningar. Du kommer få en elegant körupplevelse och modellerna kommer i med både högre och lägre insteg beroende på vad du är ute och söker efter. Hybridcyklar som du kan vara säker på att märket bakom tar miljöansvar.

En Kross cykel är ett utmärkt alternativ som cykel med sin aerodynamiska design, högteknologiska egenskaper och spännande färgteman. En Kross cykel är dessutom tillverkad i damversioner, utvecklade för att passa de kvinnliga egenskaperna.