Kildemoes-cyklar

(8) 8 Produkter hittades
Utförsäljning

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Kildemoes

Kildemoes

En Kildemoes cykel är dansk design med produktkvalitet ned till den minsta detaljen. En modell från märket är utformad för att genomgående alltid kunna fungera och ställa upp för dig som cyklist. En Kildemoes cykel ger dig kompromisslös kvalitet och är gjord för det nordiska klimatet. Alla cyklar från kildemoes har en ram i aluminium och alla hjul har aluminiumfälgar och rostfria ekrar. Dessutom har deras cyklar andra viktiga kvalitetsegenskaper och aluminiumkomponenter, rostfria muttrar och skruvar samt korrosionsskyddskedjor på de allra flesta modellerna. Kildemoes är känt för kontinuerlig produktutveckling och innovation både internt men också till leverantörer, så alla delar av en cykelmodell alltid uppfyller kraven och önskemålen från kunderna!

Nordisk design och hög kvalitet

Alla uppsättningar av cyklar från Kildemoes testas systematiskt på ett godkänt laboratorium. Alla ramar på modellerna tillverkade av märket är gjorda i aluminium som gör att man får en hållbar ram, stel och som är relativt lättviktig. Kildemoes producerar cyklar med både invändiga och utvändiga växelsyste, beroende på modell. Ett invändigt växelsystem ger mjuk växling och minimalt underhåll. Ett utvändigt växelsystem ger dig mer kraftöverföring när du växlar, och ger normalt en ännu mer lättviktigare cykel. Beroende på modell är det fotbroms, hjulbroms, skivbroms eller rullbroms som gäller. Kildemoes erbjuder alltid komponenter utav hög kvalitet!

Olika Kildemoes-serier

City-serien är Kildemoes-serien som är avsedd för stadskörning med sitt låga insteg som gör det enkelt att hoppa av- och på cykeln. Extra bra att det är smidigt när man har mycket packning med väskor och påsar. Pakethållare bak på cykeln tillsammans med korg framåt ger väldigt praktiska möjligheter för baggage exempelvis. Vänlig utstrålning med upprätt körposition som är utmärkt när du behöver navigera den stressiga stadsmiljön. En upprätt körposition är dessutom fysiologiskt mild för dig, speciellt för din rygg och handleder. Säkra och trygga är cyklarna från City-serien.

Söker du en läcker och snabb stadscykel från Kildemoes kan vi rekommendera logic-serien. Framåtlutande körposition som minskar luftmoståndet och ger dig bra kraft i varje trampning. Sportigt utseende tillsammans prestanda ger dig ett utmärkt sportcykel alternativ. Rullbromsarna ser till att du får kraftig inbromsning när du behöver det.

Hittar du ingen Kildemoes cykel som passar dig? Kolla gärna in vårt övriga sortiment av cyklar och elcyklar.