Hybridcyklar

(104) 104 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Vad är en hybridcyklar

Hybridcykel

Hybridcykeln är en blandning mellan en mountainbike och en racercykel, ofta använd av cyklister som både söker en motions- och en tävlingscykel, utan att tumma på komforten. De smala hjulen och utanpåliggande växlarna kommer från racercykeln och de rappa bromsarna och raka styret kommer från mountainbiken. Det är således ingen överraskning att hybridcykeln som är en blandning mellan stadscykel och landsvägscykel har blivit så populär. Denna sportiga långfärdscykel är perfekt för längre turer såväl som intensiv träning och alla vardagliga ärenden som du gör.

Att välja hybridcykel

På HelloRider ska du alltid kunna hitta det du söker. Vill du ha många växlar för att vara bättre förberedd på skiftande terräng? Enklare V-bromsar eller lite mer lyxiga hydrauliska skivbromsar? En hybridcykel skapad för fitness eller mer för trekking? Finns även hybridcyklar dam som är mer anpassade för de med mindre överkropp och kortare armar. Alla dessa olika alternativ ska förhoppningsvis kunna hjälpa dig att hitta den cykeln som passar just dina behov och din plånbok. 

På HelloRider finns många olika storlekar och varianter samt i alla prisklasser. Vi har hybridcyklar från bland andra Crescent, Cube, Giant och Merida och här nedan kan du se några av dessa:

Skulle du hellre vilja kika på vårt utbud av sportcyklar?

Vi hjälper dig 

Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. De är specialister på cyklar så har du frågor kring vilken cykel du ska ha eller själva köpprocessen så hjälper de dig. Om du inte hittat den perfekta hybridcykeln för dig kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.