Hercules

(22) 22 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Hercules cykel

Cykelmärket Hercules grundades 1886 i Nurnberg, Tyskland. Visionen företaget byggdes upp på var ”cyklar för alla”. Namnet kommer från de egenskaper som cyklarna hade. Starka, hållbara och tillförlitliga cyklar – precis som hjälten i den grekiska mytologin. I dag är företaget och cykelmärket ett av de absolut mest populära cykeltillverkarna i Tyskland.

En Hercules cykel kommer med över 100 års erfarenhet gällande cyklar. Märket representerar ambitionen som ger bränsle till varje cyklists dröm. Oavsett om det vore äventyr, stil eller fitness så representerar företagets cyklar kvaliteter som hållbarhet och stabila. Innovationen i deras produkter kombineras med hållbarheten och stilen som har gjort Hercules till ett av de största och ledande cykelmärkena. I dag erbuder märket deras kunder en stor variation i form av produkter, från standardcyklar till mountainbikes.

Om du är intresserad av en stadscykel med upprätt sittställning och lågt insteg med pakethållare bak och en stark eldriven motor kan vi rekommendera Robert/a – serien. Utmärkta för stadskörning och kommer i olika prisklasser beroende på vad du är ute efter och intresserad av.

Montfoort- serien är ännu en serie av stadscyklar med en spännande design och intressant geometri. Finns med både högt och lågt insteg.

Futura – serien är utformad och tillverkad för dig som är ute efter något mer sportigare. Finns i olika storlekar och i pro versioner med bättre komponenter.

E-imperial – serien kommer med kraftfullt Bosch Active Line 2 motorsystem och batterikapacitet på 500wh som tillsammans blir ett kraftfullt paket. Den lätt framåtböjda sittställningen och körpositionen ger dig en sportigare känsla.

En Hercules cykel är en traditionell cykel med fokus på hållbarhet och stabilitet, tillsammans med smarta och kraftfulla funktioner. Inget krångel och massa onödigheter, utan bara körglädje. Kvalitet, innovation och tradition är nyckelorden. En välrenommerad cykeltillverkare som med det klassiska moderna utseendet och ett intressant pris är ett utmärkt val på marknaden.