Hercules

(39) 39 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till vår butik i Stockholm är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Helcules cyklar

Hercules cykel

Hercules grundare Carl Marschütz vision var cyklar för alla och år 1886 startade han sitt företag i Nürnberg i Tyskland. Namnet är kopplat till de cyklar som tillverkades, det var starka, hållbara och tillförlitliga cyklar, precis som hjälten Hercules i den grekiska mytologin. Vid år 1898 börjar Hercules bikes gå över och tillverkar mer elektriska fordon. År 1904 framställde Hercules bike motorcykeln men även cyklarna fick motorer och kunde komma upp hatigheter som 30 km/h. Under andra världskriget förstördes verkstaden och Carl Marschütz flyttade till USA.

Redan på 80-talet utvecklades Hercules bikes elcyklarna där motorn och batteriet satt på pakethållaren. Det fanns 20 prototyper men det blev inte så mycket av det. Idag är Hercules cyklarna en av de populäraste cykelvarumärkena i Tyskland. Med över 100 års erfarenhet så är Hercules bike lika ungdomliga som sina användare. Med sitt breda sortiment från sportcyklar till elcyklar gör att alla kan hitta en favorit från hercules.

I vårt sortiment på HelloRider har vi elcyklar från Hercules. Dessa elcykar kommer med en stark motor som gör att dina cykelturer som gör att du kan komma fram till jobbet utan att vara trött eller svettig Elcyklar är inte bara för äldre och de med funktionsnedsättning utan passar alla. Med motorn som synkroniserar med dina tramptag gör att det inte är konsitgare än med en vanlig cykel men du kommer att känna skillnaden när motorn sätts igång. Det finns olika nivåer på motorn som gör att du själv kan välja hur mycket hjälp du vill ha på cykelturerna. Är det för motionsrundan kan du kanske dra ner nivån så att det blir lite tuffare motstånd medan utflykterna på helgen ha mer motorkraft så att du kan cykla utan att det är jobbigt eller bli svettig.

Några av våra populära Hercules Bikes.

  • Hercules citybike
  • Hercules elcyklar
  • Vi hjälper dig

    För att underlätta ditt köp av en cykel så finns det några saker att ta hänsyn till innan köpet. Du kan fundera på hur ycket du ska använda cykeln eller vad du ska använda cykeln till. Har du funderingar kring Hercules eller några av våra andra cykelvarumärken så kan du kontakta vår kundtjänst. Dem når du via telefon, mail eller chatt. De hjälper också om du är osäker på att köpe en cykel online.