Giant XTC (7)

(7) 7 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, garanterar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till vår butik i Stockhom är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Giant Xtc

Giant Xtc är gjord för att du ska klara av alla terränger med exempelvis en ram av kolfiber som är lättviktig och stryktålig för att passa off-road åkningar. En hardtail cykel som betyder att framgaffeln har dämpning. Dämpningen gör att du har kontroll över cykeln i alla lägen. Skakningar och ojämnt underlag reduceras och du kommer inte att känna av dem lika mycket. Steniga stigar eller bergiga grusvägar är inte några problem med en Xtc som är gjord för att du ska gcykla i dessa terränger. Är du en äventyrslysten människa som gillar att testa på nya saker och utmana dig själv så är denna cykeln något som du bör ha. Utrustad med alla komponenter som du behöver för alla spännande turer du gör.