Giant elcyklar

(2) 2 Produkter hittades
Giant

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Giant elcyklar

Giant elcykel

Giants elcyklar är kända för sina utsökta, extremt högpresterande produkter.

Sedan 1972 har Giant skapat bättre cykelupplevelser för människor över hela världen med en vilja att göra cykling tillgängligt för alla - utan att någonsin tumma på ledorden hantverk, innovation och inspiration. Giant cyklar har vunnit världsmästerskap och designpriser men också människors hjärtan i över 40 år!

Giant har alltid legat i framkant vad gäller teknologiska framsteg inom cykelvärlden, och historien talar för sig själv. Giant var först med att producera högkvalitativa aluminiumcyklar, först med att kunna erbjuda kolfiberramar till den breda massan transformerade racercyklarna med deras Compact Road design. Giant skapade också den prisade Maestro dämpningen som tog off-read racing till en helt ny prestandanivå.

Vad gäller Giants elcyklar är de utrustade med ett Giant Syncdrive C Performance motorsystem och lithium-ion batteri snyggt placerat inuti ramen.

Vi hjälper dig

Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte känner att Giant har favoritcykeln för dig kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

När du köper en cykel från smartcyklar.se monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även cyklar från Giant.