Giant cyklar

(112) 112 Produkter hittades
Giant

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Giant cykel

Giant

Signum för en Giant cykel är snabbhet, körglädje, lätt material och hög prestation. Grundtanken som märket är uppbyggt på är att inspirera människor till cyckling och viljan att skapa en cykel som är av bästa kvalité och tillgänglig för alla.

Hög kvalité tillgänglig för alla

En Giant cykel är utformad av atleter, äventyrare och förespråkare av cyklister. Märkets mål är att producera högkvalitetscyklar och göra dem tillgängliga för alla. Märket har stått för flera innovationer inom cykelvärlden genom historien. De introducerade lättare och starkare aluminium ramar när det var standard att använda sig av stålramar. Med sin Compact Road Technology ändrade de moderna racingcyklar och med sin Maestro Suspension revolutioniserade de off-road cyklar. Alla dessa innovationer som gör cyklarna starkare och snabbare är inte bara för att vinna tävlingar utan för att göra cykling roligare för alla.

Nedan har vi samlat ett par utvalda kategorier från märket:

Vi hjälper dig

Oavsett om du är en nybörjare eller en expert när det kommer till cyklar så brinner vi för att ge dig rätt cykel utifrån dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera dig mellan cyklar utefter dina preferenser. Detta kommer öka chansen att hitta precis det du letar efter!

Vill du ha ytterligare hjälp i ditt val är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte lyckas hitta en perfekt modell som passar dig, kan du leta efter din favorit i vårt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

När du köper en cykel från oss på HelloRider monterar vi och justerar alla olika cykelkomponenter till perfektion för att kunna säkerställa högsta kvalité. Priset behöver du aldrig oroa dig över för vi har alltid lägst prisgaranti på alla våra cyklar!