Giant cyklar

(20) 20 Produkter hittades
Giant

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till vår butik i Stockholm är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Giant cyklar

Giant

Sedan 1972 har Giant skapat bättre cykelupplevelser för människor över hela världen med en vilja att göra cykling tillgängligt för alla - utan att någonsin tumma på ledorden hantverk, innovation och inspiration. Giant cyklar har vunnit världsmästerskap och designpriser men också människors hjärtan i över 40 år!

Giant har alltid legat i framkant vad gäller teknologiska framsteg inom cykelvärlden, och historien talar för sig själv. Giant bikes var först med att producera högkvalitativa aluminiumcyklar och först med att kunna erbjuda kolfiberramar till den breda massan transformerade racercyklarna med deras Compact Road design. Idag har Giant vuxit säg stora och är bland de ledande inom cykelvärlden med sina 12.000 samarbetspartners över hela världen, detta för att introducera cykelvärlden för många människor som möjligt. Giant skapade också den prisade Maestro dämpningen som tog off-read racing till en helt ny prestandanivå.

Hos HelloRider hittar du ett stort urval av läckra Giant modeller. Från klassiska vardagscyklar och citybikes till till sportcyklar och mountainbikes som Giant är mest känt för. Därutöver kan du hitta nya spännande cyclocross- och hybridmodeller samt elcyklar - Giant har verkligen allt!

Vi hjälper dig

Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja eller känner dig osäker på att köpa en cykel online är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte hittar en Giant cykel kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

När du köper en cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även cyklar från Giant.