Frappe cyklar

(1) 1 Produkt hittades
Chockerande priser

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Frappé cykel

En Frappé cykel är jättefina cyklar med vacker design och utseende och hög bekvämlighet. Cyklar från märket är avsedda för stadskörning med sin bekvämlighet, upprätta körposition, låga insteg och goda transportmöjligheter med pakethållare och främre korg. Ergonomiska handtag och komfortabel sadel ger bekvämlighet över stadens alla vägar. Den upprätta körpositionen gör att du enkelt kan navigera den stressiga stadsmiljön med alla dess människor, bussar och bilar. Den upprätta körpositionen är dessutom fysiologiskt mild för din rygg och handleder. Det låga insteget gör att du enkelt kan kliva av- och på cykeln. Snabb och enkel påstingning är utmärkt för när du exempelvis är ute och shoppar med massor av påsar och annat baggage.

Ett klassiskt utseende och retro design genomsyrar en Frappé cykel. Slipp alla trafikköer som bilisterna tvingas stå i. Pendla istället som många andra människor i den urbana stadsmiljön. Genom att cykla bibehåller du enkelt en hälsosam livsstil och får en balans mellan arbete, sport och fritid. Dessutom är en Frappé cykel väldigt vackra cyklar med trendiga detaljer, design och färgteman. Moderna färgteman och läcker design är vad som utformar cyklarna. Utmärkt cykel för den modemedvetna personen som matchar stil och accesoarer i alla lägen. Cykelmärkets motto är Frappé – My beautiful bike, vilket verkligen stämmer med de olika modellerna.

Märket har ett urval av elcyklar som hjälper dig att cykla längre och snabbare, utan att känna dig utmattad när du kommer fram till exempelvis jobbet. Elmotorn ger ett aktivt stöd som du själv bestämmer över när du är ute och cyklar. Motorsystemet kommer hjälpa dig över uppförsbackar och längre avstånd. Den låga ljudnivån gör att du kan använda din cykel utan att behöva störa grannfriden. En elcykel har en uppladdningstid på ett par timmar, vilket gör att du utan problem kan använda elcykeln varje dag!

En modell från märket kommer oftast med kraftfullt eldrivet Shimano STePS – motorsystem som ger dig väldigt bra prestanda.