Elcykel med Mittenmotor

(155) 155 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Elcykel med Mittenmotor

Det senaste i utvecklingen av den elektriska cykeln är elcykel med mittenmotor. En mittenmotor på en elcykel är placerad i cykelns vevparti. En motor placerad i cykelns vevparti ger mycket kraft i varje trampning och är tillräckligt kraftfull för ojämn terräng. Med en mittenmotor behöver du inte heller tänka på motorn ifall du skulle vara tvungen att behöva byta ett däck eller hjul. En centrerad motor ses därför ofta som en av de bästa positionerna för en motor på elcyklar.

Varför välja en e-bike med mittenmotor?

Att cykla med en elektrisk cykel är naturligtvis alltid ett bra val. En e-bike ger föraren friheten i att välja var och när arbetet utförs av cykeln eller av föraren själv. En elcykel med mittenmotor ger dock föraren ännu mer kraft. Kombinationen av denna kraft och de avstånd du kan färdas gör dessa elcyklar med mittenmotor till ett utsökt transportmedel.

Elcyklar med Bosch motor

Bosch var en av de första tillverkarna att placera motorn i mitten, i vevpartiet. En populär elektrisk cykel med mittmotor är därmed elcyklar med Bosch-motorer. Elcyklar med Bosch-motorer erbjuds nu av de större cykelmärkena som Brinckers och Cube . Hos oss på HelloRider.se kan du även hitta e-bikes med mittenmotor från andra märken som Victesse, Frappe och Cortina.