Elcyklar/ E-bike

(323) 323 Produkter hittades

Rutnät Lista

spara 25%

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elcyklar / e-bike

Elcykel/ e-bikeDen elektriska cykeln blir bara mer och mer populär och en e-bike är en ideal investering för alla som önskar en extra knuff i ryggen uppför kullen eller genom ovädret. Du kanske behöver den till arbetet som ligger lite för långt bort. Eller kanske du inte vill vara slutkörd när du väl kommit hem eftersom hemvägen är fylld med uppförsbackar.

Kanske har barnen blivit för tunga att ha bakom dig på den dagliga rutten. Med en elcykel (e-bike herrcyklar, e-bike damcyklar) kan du komma till att använda cykeln när du tidigare velat ta bilen. Detta är en storvinst för miljön, men också för din hälsa.

Elcykelpremie

Det har väl knappt kunnat undgå någon att elcyklar har blivit billigare än någonsin tack vare regeringens nya elcykelpremie. Den innebär rätt och slätt att du som privatperson får ett bidrag på 25% på ditt elcykelköp (max upp till 10.000kr) och alllt du behöver göra är att spara ditt kvitto och ansöka senare, läs mer här: Guide och FAQ.

Köp av elektrisk cykel

Att köpa en e-bike kräver lite eftertanke, då det är ett lite dyrare inköp. Man vill gärna vara välinformerad och ha dem bästa råden. Dessa professionella och nödvändiga rådgivningarna kan man få hos HelloRider via antingen telefon, e-mail eller chatt. Om du inte är helt säker på om du vill införskaffa en el cykel, kan du alltid ta ett kik på vårt urval av "normala" cyklar.

Här kan du snabbt komma till vårt sortiment av elcyklar:

E-bike eller elcykel?

Många olika termer används på en elektrisk cykel (ebike, e bike, e-bike). E-bike är helt enkelt en synonym för denna nya typ av cykel med pedalassistans. Uttrycket e-bike har ett mer modernt uttal och kommer successivt att användas mer och mer. Det kommer så småningom också vara den terminologi vi använder HelloRider.

Motorplacering på en elcykel

Du kan filtrera din sökning så att du väljer var på cykeln du vill att motorn ska sitta. Detta har en stor betydelse for köregenskaperna.

Speed Pedelecs

Speed Pedelecs är en elektrisk cykel där man kan uppnå en mycket hög hastighet. Det är obligatoriskt att bära hjälm samt ha körkort till dessa. För mer information; kontakta kundtjänst.

Elcycklar från HelloRider utvärderas med ett genomsnitt på 8.8, baserat på 185 kundomdömen. Priserna på elcyklar varierar från 14.795 Kr till 39.995 Kr.