Elcyklar med lågt insteg

(33) 33 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Elcyklar med lågt insteg

Elcyklar med lågt insteg är en cykel som har designen som en vanlig cykel men med en ram som är låg och gör att det blir lättare att kliva och på. Det kommer att underlätta för de som har problem att lyfta benet och inte har samma rörlighet som en "vanlig" cykel kräver. Med en elmotor kommer det att bli smidigare att ta sig fram till olika platser och du har en motor som kommer att hjälpa så att du inte behöver ta i lika mycket när du trampar. Pendligen till jobbet eller andra vardagliga sysslor kommer gå smidigt så att du slipper komma fram svettig och trött.

Varför en elcykel med lågt insteg?

Att ha en elcykel med lågt insteg kommer underlätta vardagen och just denna modell av elcykel är byggd så att du har en upprätt sittposition och får på så sätt en bättre uppsik över din omgivning. Utmärkt cykel när du ska handla eller ska till jobbet, välj inställning på motorn och du kommer att få exakt den hjälp som du vill ha.

Några populära elcyklar med lågt insteg

  • Merida eSpresso Steps lågt insteg
  • Victesse Strada lågt insteg
  • Vi hjälper dig

    Vill du handla en cykel online men fortfarande osäker på hur det fungerar eller vilken storlek som du behöver, Med våra specialister som är kunniga på allt som rör cyklar så får du den hjälp du behöver för att välja en som kommer att passa dina mål och behov. Kontakta oss på kundtjänst via antingen telefin, mail eller chatt.