Elcyklar herr

(60) 60 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elcykel herr

Elcykel herr

Den stora skillnaden med en vanlig herr cykel och en elcykel herr är självklart motorsystemet. Ett motorsystem drivet av ett batteri ger dig ett riktigt bra och aktivt stöd. Detta gör din cykling väldigt mycket enklare, smidigare och ge dig massvis med körglädje. Elmotorn kommer få dig att kunna cykla längre avstånd, snabbare och med mindre ansträngning. De flesta olika modellerna har flera olika assistansnivåer som gör att du får olika mycket stöd från motorn.

Allt fler personer hos det svenska folket inser de stora fördelarna hos en elcykel herr. Förutom att du kan börja pendla med elcykeln och börja välja cykeln framföra andra transportmedel, kommer du med en elcykel kunna bidra till bibehålla vår svenska natur fri från avgaser och tjäna pengar i det långa loppet. Med en elektrisk cykel kommer du fortsätta att behöva trampa men motorstödet gör det otroligt mycket enklare. Det aktiva stödet gör att uppförsbackar och kuperad terräng tillsammans med längre avstånd, är inte något du behöver tänka två gånger på om du orkar ta cykeln till jobbet eller inte.

En elcykel herr har flera olika funktioner. Dels så är känslan olik beroende på var den el-assisterade motorn är placerad. En framhjulsmotor ger dig känslan av att bli dragen framåt. Bakhjulsmotorn ger dig en känsla av att få ett tryck i ryggen när du får ett rejält stöd från motorn. Slutligen ger en motor placerad i vevpartiet vid pedalerna, i mitten på cykeln, dig ökad pedalkraft när du cyklar. Andra funktioner är bland annat walk assist fuktionen som hjälper dig att gå upp med din elcykeln till en hastighet av 6 km/h för att göra det enklare och smidigare för dig som cyklist.

En elektrisk herrcykel kommer i många olika modeller och serier. Det finns mer praktiska alternativ som transportcyklar. Sportigare alternativ som tar dig upp till ännu högre hastigheter. Det finns även hybridmodeller som ser till att du kan cykla utan problem både på asfalt såväl som i skog och natur.

Glöm inte bort elcykelpremien som ser till att du får 25% av pengarna tillbaka när du införskaffar dig en elcykel herr!