Elcyklar herr

(160) 160 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elcykel herr

Elcykel herr

Elcykel för herrar är som alla andra cyklar och elcyklar. Ramen är som på en herrcykel och du har samma funktioner som bromsar och växlar, skillnaden är att den är eldriven. Motorn sätts igång när du trampar och sen synkroniserar den med dina tramptag vilket resulterar i att du får hjälp av motorn och det blir lättare att cykla. På de flesta modeller så finns det olika nivåer på motorn så du väljer själv hur mycket motorkraft som du ska använda. Displayen på styret manövrerar du lätt mellan motorn men sedan har du också växlarna som du kan välja på. Vill du ha lite tyngre eller lättare när du trampar så byter mellan växlarna. Vissa modeller kommer med Power-Assistent vilket gör att du kommer att få extra hjälp i uppförsbackarna eller walk-assistent och det är att du kan leda cykeln. Det gör att det exempelvis blir lättare att transportera tunga matkassor eller dylikt på styret medan du går med cykeln.

Fördelar med en herr-elcykel

Elcyklar har länge setts som om hjälpande hand för äldre men fler yngre börjar inse fördelarna med att ha en elcykel. Du kommer att komma fram till ditt mål utan att vara svettig eller trött. En elcykel för herrar gör det lättare att cykla, du måste själv trampa men det kommer inte vara lika jobbigt. Även att investera i en elcykel i herr- eller dammodell gör att du kommer att spara tid och pengar och särskilt om du väljer cykeln som ett pendlingsalternativ. Med en elcykel för herrar kan du välja en cykel antingen för pendlingen till jobbet och övriga vardagliga ärenden eller så har du också de sportigare cyklarna som elektrisk mountainbike. Det ger kraft när du ska ut i tuffa terränger och vill ha mer hjälp eller har någon funktionsnedsättning.

Några av våra vanliga elcyklar i herrmodellen:
  • Batavus elcyklar herr
  • Crescent elcyklar herr
  • Merida elcyklar herr
  • Vi hjälper dig

    Att välja elcykel kan vara knepigt men med vår guide och filter så hjälper vi dig med att hitta den som fungerar i din vardag. Exempelvis kan du ha en motor som sitter i framhjulet, drevet eller i bakhjulet. Om du fortfarande har frågor eller funderingar så kan du kontakta vår kundtjänst på telefon, mail eller chatt. De är specialister och kan allt om cyklar.