Elektriska hybridcyklar

(100) 100 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elektriska hybridcykel

Elektrisk hybridcykel

En elektrisk hybridcykel är en väldigt mångsidig allround cykel som passar till alla tillfällen. Fungerar lika utmärkt till träningen på asfalt- eller skogsvägar som till pendlingen. Ursprungligen är en elektrisk hybridcykel likt namnet säger, en hybrid mellan mountainbike och racercykel. Inspirerad av racercykeln har hybridcykeln fått de utvändiga växelsystemet och dess smala hjul. Inspirerad av mountainbiken härrör det raka styret och de effektiva bromsarna. Dessa cyklar är ett väldigt populärt val av cykel för pendlare. Speciellt pendlare med något längre avstånd till arbetet som vill ha mer snabbhet och en sportigare känsla vid cyklingen.

En elektrisk hybridcykel har ett motorsystem placerat på cykeln och ett batteri som ger energi och kraft. Ett motorsystem på din elcyklar gör din vardag och din cykling väldigt mycket bekvämligare, enklare och framförallt roligare. Det el-assisterade systemet ger ett aktivt stöd som vilket gör att du kommer kunna cykla längre, snabbare och med mycket mindre ansträngning. När uppförsbackarna börjar kännas tyngre är det utmärkt med ha ett motorsystem vilket gör att du kan susa över dem utan ansträngning.

En elmotor kan vara placerad på tre olika ställen på din elcykel. Antingen i framhjulet, bakhjulet eller placerad i mitten av elcykeln vid pedalerna. Känslan av stödet från elmotorn är beroende på var ditt system är placerat på cykeln. Ett system i framhjulet ger känslan av att bli dragen framåt vid cykling. Ett system i bakhjulet ger dig känslan av att få ett tryck i ryggen när du cyklar. Ett system placerat i mitten av din elcykel ger dig ökad pedalkraft. Elektrisk hybridcykel kommer underlätta din vardag väldigt mycket. I längden kommer man spara ekonomiskt vid användning av en elcykel. Batteriet som oftast är placerat på ramen, inuti ramen eller under pakethållaren bak på cykeln, kommer ge dig massvis med energi som kan ta dig långt. Storleken på batteriet och hur mycket energi det rymmer kommer avgöra räckvidden och avståndet du kommer kunna ta dig på en laddning.

Många cykelmärken tillverkar elektriska hybridcyklar i olika sorters tappning. Exempelvis BH, Cube, Conway, Merida och Brinckers.

Om du är intresserad av en blandning mellan tränings- och pendlingscykel är definitivt en elektrisk hybridcykel ett väldigt starkt alternativ att fundera på!