Elektriska hybridcyklar

(146) 146 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elektriska hybridcyklar

Elektrisk hybridcykel

En elcykel hybrid är en cykel som är en korsning mellan en mountainbike och racercykel. Du får alltså det bästa från två olika cykelmodeller. Dämpningen och handtag som en mountainbike och ramen är som racercykel. Med en elcykel hybrid kommer det inte bara en hybridcykel utan du har en motor integrerad med cykeln.

Hur fungerar en elcykel hybrid?

När du börjar att trampa kommer motorn att synkronisera med dina tramptag och du kommer att känna motorns kraft. På styret sitter en display som kommer att visa vilken nivå på motorn det är och du kan manövrera vilken nivå du vill ha. Exempelvis kan du ha mer hjälp av motorn i jobbiga uppförsbackar eller långa raksträckor. På de flesta elcyklar i hybridmodellen så finns det växlar som på en vanlig cykel. Dessa växlar fungera som vanligt, det vill säga att du väljer själv vilken motståndskraft som passar dig. Det finne ett batteri med som du ska ladda men den batteriet påminner när det är dags.

Varför en elcykel hybrid?

Det finns mycket nytta med att ha en cykel och det blir lättare med en elcykel och med en hybrid elcykel kommer att underlätta vardagen ännu mer. Elcykel är inte bara för äldre, idag finns det många komponenter som är anpassade för både nybörjare som experter. Att använda en hybrid elcykel betyder inte att du är lat. Du kan nu ta cykeln till jobbet utan att komma fram svettig eller trött, du kommer också kunna spara tid och pengar och så blir miljön bättre. Med att cykeln är en hybrid så kan du också ta cykeln när du vill cykla off-road eller träna på landsvägar. Du bestämmer själv hur mycket hjälp av motorn du vill ha, vill du ha lite tuffare pass kan du ha en lägre nivå på motorn medan ett lättare pass så kan motorn hjälpa till mer.

Några av våra populära elektriska hybridcykalar:

  • Crescent elcykel hybrid
  • LaPierre elcykel hybrid
  • Merida elcykel hybrid
  • Vill du ha mer hjälp?

    Känner du dig fortfarande osäker på att beställa en cykel på nätet så har vi en storleks-guide som du kan titta igenom eller så kan du kontakta vår kundtjänst som är specialister på cyklar. Du når dem via telefon, mail eller chatt.