Elcykel hybrid

(45) 45 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elcykel-hybrid

Elcykel-hybrid

Letar du efter en cykel som funkar både att träna med, men som även klarar av pendling? En elcykel-hybrid är en allround cykel som passar för alla tillfällen. En elcykel-hybrid är en hybrid mellan en mountainbike och racercykel. Den är Iinspirerad av racercykeln, därför har hybridcykeln fått de utvändiga växelsystemet och dess smala hjul. Med hjälp av motorn så blir en elcyke- hybrid ett riktigt kraftpaket, och ett självklart val för pendlare och de som gillar att åka riktigt snabbt.

Med en elassisterad-hybrid får du en sportig cykel som funkar perfekt till pendlingen, oavsett om du har något längre avstånd till arbetet eller gillar mer sportiga cyklar. En elcykel-hybrid är helt enkelt en riktigt mångsidig cykel som är laddad med körglädje.

Motorplacering

En elcykel-hybrid är, kort och gott, en hybridcykel som är utrustad med en motor. Den har ett motorsystem och ett batteri som ger cykeln energi och kraft. Motorsystemet gör din vardag och din cykling mycket bekvämare, enklare och framförallt roligare. Du får ett aktivt stöd till din elcykel-hybrid, vilket gör att du kommer kunna cykla längre, snabbare och med mycket mindre ansträngning. När uppförsbackarna börjar kännas för tunga är det utmärkt att ha ett motorsystem som kan ge dig en extra knuff för att du ska orka.

En elmotor kan vara placerad på tre olika ställen på din elcykel-hybrid. Antingen i framhjulet, bakhjulet eller placerad i mitten av elcykeln. Hur du upplever stödet från elmotorn är beroende på vart systemet är placerat på cykeln. En motor i framhjulet ger känslan av att bli dragen framåt vid cykling. Ett system i bakhjulet ger dig känslan av att få ett tryck i ryggen när du cyklar på din elcykel-hybrid. Ett system placerat i mitten av din elcykel ger dig ökad pedalkraft, och enligt många känns mer naturligt jämfört med de andra motorplaceringarna. Storleken på batteriet och hur mycket energi det rymmer kommer avgöra räckvidden och avståndet du kommer kunna ta dig på en laddning.

Populära varumärken

Många cykelmärken tillverkar elektriska hybridcyklar/elcykel-hybrid i olika sorters tappning. Nedanför är några av vår mer populära märken listade:

Om du är intresserad av en blandning mellan tränings- och pendlingscykel är definitivt en elcykel-hybrid något som kan passa dig!