Elektrisk cykel klassisk

(198) 198 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elektriska cyklar i klassisk modell

Elektrisk cykel klassisk modell

Denna modell är populär hos äldre som yngre, man som kvinna och sportiga som mer laid back personerna. Den är inte bara populär utan alla känner också till denna retromodell. Den har funnits i många år och det var sådana cyklar som våra far- och morföräldrar cyklade på. Nu har den klassiska cykeln uppdaterats till en elektrisk klassisk cykel. Med sin ram som gör att den är så omtyckt samt den upprätta sittpositionen som du får gör att du har bra uppsikt över din omgivning är den samma som förut, det som har ändrats är att den kommer nu med en eldriven motor. Med en klassisk elcykel kommer du att kunna ta dig fram genom stan snabbt och smidigt utan att du blir svettig eller trött.

Hur fungerar en klassisk elcykel

Den fungerar som en vanlig cykel, du trampar så kommer du framåt. När du börjar trampa kommer motorn att sättas igång och du får hjälp i varje tramptag. På styret sitter en display som kommer att visa vilken kraft påå motorn du harm det finns vanligtvis mellan tre och fem nivåer som du kan välja på. Vissa klassiska elcyklar kommer med power-assistent som ger en extra knuff i uppförsbackarna eller en Walk-assistent vilket betyder att när du leder cykeln så hjälper motorn också. Med en klassisk elcykel kan du pendla till jobbet, gymmet eller helgutflykterna utan några problem. Alla vardagliga ärenden kommer att vara roligare när du har en eldriven motor som sitter på cykeln. Använde en klassisk elcykel på samma sätt som du skulle ha gjort om du inte hade en motor på.

Här är några av våra populära klassiska elcykel modeller.

  • Crescent elcyklar klassisk modell
  • Monark elcyklar klassisk modell
  • Victesse elcyklar klassisk modell
  • Vill du mer hjälp

    Känner du dig fortfarande osäker på att köpa cykel på nätet? Du kan vara lugn vi har en storleksguide så att du får rätt storlek och med hjälp av filter så kan du klicka i vilken cykel som kommer att passa dig bäst. Har du fler frågor och funderingar kan då kontakta vår kundtjänst, de är specialister på cyklar och du kan nå dem via telefon, mail eller chatt.