Elcyklar dam

(186) 186 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elcykel dam

Elcykel dam

En elcykel dam är en cykel utformad med flera olika möjligheter av insteg. Från lågt, lägre och högt insteg. Det låga och det lägre insteget som gör det smidigare, snabbare och enklare att stiga av- och på. Det blir även skönare att stiga på en damcykel då man slipper att krångla sig över det översta röret på ramen.

Gemensamt för en elcykel dam är att de har stilfull design, oftast lägre insteg och en komfort som ger behaglig och bekymmersfria cykelturer. En elcykel dam blir alltmer populärare hos det svenska folket och allt fler människor väljer att lämna bilen hemma för att i stället använda sig av en elektrisk cykel. En elcykel dam ger dig en maxhastighet av 25 km/h med motorn. Motorsystemet tillsammans med batteriet gör att du får ett riktigt bra aktivt stöd som ger dig bra räckvidd. Med enkelhet kan du börja pendla över avstånd som innan kändes som jobbiga och långa med den eldrivna motorn. Uppförsbackar är inte längre ett problem utan det fixar elcykeln med bravur. Elcykeln kommer se till att du bibehåller en aktiv livsstil, sparar pengar i det långa loppet och kan bidra till att hålla vår fina svenska natur fri från avgaser.

Med en elcykel dam kommer pendligen bli mycket smidigare. Motorsystemet ser till att du får ett rejält stöd som gör att du enkelt kan ta med dig shoppingpåsar och baggage när du cyklar. Den eldrivna motorn gör att du med enkelhet kan cykla snabbare och längre avstånd. Framförallt kan du göra detta med mindre ansträngning. Du slipper att komma fram dit du ska svettig, ofräsch och utmattad. I stället blir cyklingen väldigt enkel och du kan göra det till en vardag att slippa tänka två gånger när du och om du ska ta cykeln dit du behöver att åka.

Elcyklar kommer i olika former med olika sorters motorsystem. Motorerna kan sitta i framhjulet, bakhjulet eller i mitten av elcykeln. Beroende på var motorn på cykeln sitter, kommer ditt stöd känns olika. En framhjulsmotor kommer dra dig framåt, medans en bakhjulsmotor ger dig ett tryck i ryggen och en mittmotor ger dig ökad pedalkraft när du cyklar.