Elcyklar dam

(248) 248 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elcyklar dam

Elcykel dam

Att köpa en ny cykel kan vara en stor investering som du gör. Det finns många olika modeller och komponenter i dagens cykelvärld. En elcykel i dammodell är som alla andra cyklar bara det att det finns en eldriven motor på. Denna motor ger mer kraft när du trampar och den synkroniserar med dina tramptag vilket gör att du det kommer inte att störa cyklingen utan bara ge dig mer kraft. Trampa igång och du kommer att känna skillnaden direkt. Vissa damelcyklar har Power-assistent som kommer att ge dig mer kraft i de tyngsta uppförsbackarna och en Walk-assistent som gör att du kan leda cykeln utan att det blir tungt eller jobbigt. Det finns en display på styret som gör det lätt att byta mellan vilken kraft du ska ha på motorn. Det underlättar när du byter terräng eller när det kommer jobbiga hinder. Växlarna byter du och använder som vanligt, vil du ha mer motstånd så väljer du en högre växel. Ramen och sadeln är som en vanlig damcykel bara att den här driv med en elmotor.

Varför en elcykel i dammodell.

Elcyklar har funnits ett tag på marknaden men har på senare år blivit populärare och den anses inte bara vara för äldre utan nu finns det elcyklar för damer för alla åldrar i och med att den finns i olika modeller och med varierande komponenter. Vill du exempelvis ha extra hjälp när du ska ut i terränger på off-road turerna så har du damelcyklar som har komponenter för att du ska kunna ta dig an de tuffaste spåren och trails. Även elcyklar för damer när det kommer till pendlingsalternativen finns, det gör att du kommer att komma fram till jobbet eller alla dina andra vardagliga ärenden utan att vara svettig och trött. Med en elcykel dam kommer du att påverka miljön positivt och du kommer också att spara pengar och tid.

Några vanliga elcyklar för damer:

  • Crescent elcyklar dam
  • Monark elcyklar dam
  • Victesse elcyklar dam
  • Vi hjälper dig

    Att köpa cyklar online kan kännas svårt men med vår guide så kan du hitta cykeln som kommer passa dina behov och mål. Har du fler frågor eller funderingar så kan du höra av dig till vår kundtjänst som är specialister på cyklar och som gärna hjälper dig i processen att köpa en ny cykel.